Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises Tripadvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Værste kundeservice, nogensinde”
Anmeldelse af Itzi Pitzi Pizza

Itzi Pitzi Pizza
nr. 672 af 2.812 Restauranter i København
Prisklasse: 5 $ - 10 $
Køkkener: Italiensk
Flere restaurantoplysninger
Restaurantoplysninger
Spisemuligheder: Takeaway
Kvarter: Vesterbro - Kongens Enghave
Anmeldt 7. august 2020

Hvis de kunne få 0 stjerner så ville de have fået det.
Oplevelsen endte med at de smed vores pizzaer i skraldespanden og jeg blev bedt om at ringe til ham når klokken blev 22 fordi der fik han fri, og så ville han fortælle mig en masse, men lige nu så gad han ikke forklare mig hvorfor de ikke tog imod kort.

Er aldrig nogensinde blevet snakket så grimt til, uden at have gjort andet end at bestille nogle pizzaer. Sætter aldrig mine fødder i deres biks igen.

Dato for besøg: august 2020
Tak, Climber610844
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (83)
Medlemsvurdering
Type rejsende
Tidspunkt på året
Sprog
  • Flere sprog

1-5 af 83 anmeldelser

Anmeldt 15. februar 2020 fra mobile enheder

Frisk og velsmagende pizza.Kvaliteten er i top. Betjening er altid venlig og hurtig. Varmt anbefales

Dato for besøg: februar 2020
Tak, Toniabramsson
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 29. juni 2019

Mine venner og jeg skulle i går bestille pizza. Vi ville gerne bestille fra Itzi, fordi det plejer at være god pizza. Vi ringede derfor til dem for at bestille, men de svarede ikke. Vi ringede så gentagne gange i 15 minutter, uden noget svar.
Vi beslutter os så for at gå op til Itzi hvilket er ca. 1,5 km. Da vi så kommer derop, går der omkring 10-15 minutter før de tager imod vores bestilling. De siger så at pizzaen vil være færdig efter 25 minutter. Da der så er gået 25 minutter, går vi ind og spørger om vores pizza er færdig. Det er den ikke. Men til gengæld, fortæller han os så på dette tidspunkt, at vi hverken kan betale med MobilePay eller MasterCard. Vi er så derfor nødt til at tage hele vejen til den nærmeste hæveautomat (over 1 km) for at hæve penge.
Da vi så er kommet tilbage, er pizzaerne stadig ikke færdige. Der går så 10 minutter efter vi er tilbage før pizzaerne er klar.
Så han fortæller os altså at der går 25 minutterne før pizzaerne er klar, i starten, men der ender med at gå 50.
Meget skuffende.

Dato for besøg: juni 2019
Tak, jona031q
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 24. april 2019

Uden tvivl den bedste pizza i København! Der er mange forskellige valgmuligheder og det er altid muligt at få pesto-dressing på, hvilket stærkt kan anbefales. Personalet er altid flinke og i godt humor og det går altid hurtigt med at få sin mad. Deres sandwiches kan også varmt anbefales. Da der stortset ikke kan sidde nogen og spise hos dem, kan man sidde hos Kihoskh.

Dato for besøg: september 2018
    • Værdi
    • Service
    • Mad
Tak, Tone B
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 12. februar 2019 fra mobile enheder

Jeg ved at mange siger det, men det her ER faktisk den bedste pizzeria. Selv om de får topkarakter så ville de være endnu bedre, hvis de ikke kun modtog kontanter. Khioskh ved siden af, lader dig hæve over.

Dato for besøg: februar 2019
Tak, sarasM9170WR
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.

Rejsende, der kiggede på Itzi Pitzi Pizza, kiggede også på

København, Sjælland
Frederiksberg, København
 
København, Sjælland
København, Sjælland
 

Har du været i Itzi Pitzi Pizza? Fortæl om dine oplevelser!

Skriv en anmeldelse Tilføj billeder

Ejere: Hvad er jeres holdning til sagen?

Ejer eller bestyrer du denne ejendom? Gør krav på din registrering gratis, så du kan svare på anmeldelser, opdatere din profil og meget mere.

Gør krav på din registrering