Gem
Anmeldelseshøjdepunkter
Et interessant besøg i fortiden

Meget interessant med alle de mange “butikker” fra gamle dage. Gav minder til mine barndoms dage... læs mere

Anmeldt d. 5. september 2022
Jens R
Sønderborg, Danmark
fra mobile enheder
Et par timer på Thorsvang.

Besøg skolestuen. En oplevelse. I det hele taget en rejse ad memory lane. Vi fik en ekstra... læs mere

Anmeldt d. 11. august 2022
perl502
Agualva-Cacem, Portugal
Læs alle 174 anmeldelser

Google
Anbefalede oplevelser i og omkring Møn
fra 203,55 US$
Flere oplysninger
Anmeldt d. 5. september 2022 fra mobile enheder

Meget interessant med alle de mange “butikker” fra gamle dage. Gav minder til mine barndoms dage 😊
En fin oplevelse med seancen i beskyttelsesrummet.

Dato for oplevelse: september 2022
Tak, Jens R
Anmeldt d. 11. august 2022

Besøg skolestuen. En oplevelse.
I det hele taget en rejse ad memory lane.
Vi fik en ekstra forevisning i bunkeren, da vi ikke kunne nå næste planlagte rundvisning. God service.

Dato for oplevelse: august 2022
Tak, perl502
Anmeldt d. 1. august 2022 fra mobile enheder

Virkelig et besøg værd. Bragte minder om min mormor og barndom. Stor samling af alt muligt, pænt “grupperet” i små “butikker”. Dejlig frokost i deres restaurant. Ikke overdådigt, en veltillavet af gode råvarer og til meget rimelige priser.

Dato for oplevelse: juli 2022
Tak, HanneReinhardtM
Anmeldt d. 28. maj 2022 fra mobile enheder

Det er sikkert et fedt sted at besøge. Men der er ikke adgang med vandrerygsæk og ikke nogen mulighed for at stille den ved indgangen. Blev henvist til at stille den i min bil... som jeg så ikke havde med.

Dato for oplevelse: maj 2022
Tak, Happiness161695
Anmeldt d. 11. marts 2022 fra mobile enheder

Troede, at vi skulle slå en time ihjel - men endte med at tilbringe tre spændende timer på museet. En KÆMPE oplevelse! Helt unik samling, flotte opstillinger og et super engageret, vidende og venligt personale. Vi kommer helt sikkert tilbage.

Dato for oplevelse: marts 2022
1  Tak, Gblixt