Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises Tripadvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Gem
Anmeldelseshøjdepunkter
Et par timer på Thorsvang.

Besøg skolestuen. En oplevelse. I det hele taget en rejse ad memory lane. Vi fik en ekstra... læs mere

Anmeldt d. 11. august 2022
perl502
,
Agualva-Cacem, Portugal
Nostalgi - et besøg værd!

Virkelig et besøg værd. Bragte minder om min mormor og barndom. Stor samling af alt muligt, pænt... læs mere

Anmeldt d. 1. august 2022
HanneReinhardtM
,
Vejby, Danmark
fra mobile enheder
Læs alle 172 anmeldelser
  
Indtægter påvirker de oplevelser, der er fremhævede på denne side, få flere oplysninger.
Google
Anbefalede oplevelser i og omkring Møn
fra 265,32 US$
Flere oplysninger
Anmeldelser (172)
Filtrer anmeldelser
172 resultater
Medlemsvurdering
111
52
7
1
1
Type rejsende
Tidspunkt på året
SprogAlle sprog
Flere sprog
Medlemsvurdering
111
52
7
1
1
Se, hvad de rejsende siger:
Valgte filtre
Filtre
Opdaterer listen...
1-6 af 172 anmeldelser
Anmeldt d. 11. august 2022

Besøg skolestuen. En oplevelse.
I det hele taget en rejse ad memory lane.
Vi fik en ekstra forevisning i bunkeren, da vi ikke kunne nå næste planlagte rundvisning. God service.

Dato for oplevelse: august 2022
Tak, perl502
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af Tripadvisor LLC. Vi udfører kontrol på anmeldelser.
Anmeldt d. 1. august 2022 fra mobile enheder

Virkelig et besøg værd. Bragte minder om min mormor og barndom. Stor samling af alt muligt, pænt “grupperet” i små “butikker”. Dejlig frokost i deres restaurant. Ikke overdådigt, en veltillavet af gode råvarer og til meget rimelige priser.

Dato for oplevelse: juli 2022
Tak, HanneReinhardtM
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af Tripadvisor LLC. Vi udfører kontrol på anmeldelser.
Anmeldt d. 28. maj 2022 fra mobile enheder

Det er sikkert et fedt sted at besøge. Men der er ikke adgang med vandrerygsæk og ikke nogen mulighed for at stille den ved indgangen. Blev henvist til at stille den i min bil... som jeg så ikke havde med.

Dato for oplevelse: maj 2022
Tak, Happiness161695
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af Tripadvisor LLC. Vi udfører kontrol på anmeldelser.
Anmeldt d. 11. marts 2022 fra mobile enheder

Troede, at vi skulle slå en time ihjel - men endte med at tilbringe tre spændende timer på museet. En KÆMPE oplevelse! Helt unik samling, flotte opstillinger og et super engageret, vidende og venligt personale. Vi kommer helt sikkert tilbage.

Dato for oplevelse: marts 2022
1  Tak, Gblixt
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af Tripadvisor LLC. Vi udfører kontrol på anmeldelser.
Anmeldt d. 17. november 2021

Her er der mulighed for at gå en tur gennem memory lane og opleve hvordan Danmark har set ud i "gamle dage" Alt er så autentisk og man bør sætte min 1½ time af hvis man vil fordybe sig i de mange lokaler.
Prisen på 60,- er bestemt rimelig

Dato for oplevelse: november 2021
Tak, buster15K
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af Tripadvisor LLC. Vi udfører kontrol på anmeldelser.
Se flere anmeldelser