Troede, at vi skulle slå en time ihjel - men endte med at tilbringe tre spændende timer på museet... læs mere
Her er der mulighed for at gå en tur gennem memory lane og opleve hvordan Danmark har set ud i... læs mere
Rigtig dejlig oplevelse, at komme til Thorsvang Museum, fantastisk samling og mange minder fra min barndom/ungdom poppede op hist og her. Bliver man sulten og tørstig kan dette behov også dækkes. Varme anbefalinger her fra. Go for it
Sådan kunne sloganet være. Samlermuseet er en mange mindre samlinger der er arrangeret i mindre butikker og værksteder.
De frivillige der betjener udstillingerne er imødekommende og fortæller gerne om samlingerne.
Det er ren nostalgi: butikker fra gamle dage med bagerbutik, købmandsbutik, isenkræmmer, tobakshandel, legetøj, gamle flasker, emaljeskilte, en gammel skolestue, øldepot, rådsstue og meget mere , meget doneret og passet af pensionister
Er man til gamle butikker som man ellers ikke ser i gadebilledet i dag. Gamle værksteder, biler ... Ja der er lidt for en værd smag. Vi kom der nærmest ved et tilfælde. Og synes det var super spændende. Der er mulighed og at spise frokost og drikke kaffe der til ok priser . Flink personale. God tur
Vi havde en dejlig dag på Thorsvang. Det er en oplevelse for både børn og voksne. Særligt skattejagten hold børnene interesserede i flere timer. Meget venligt personale og frivillige
Besøgte Thorsvang i forbindelse med et 3 dages besøg på Møn. Det er en oplevelse for både børn og voksne. Vi fik også en 10 min fortælling i den lille bunker om 2.verdenskrig på Møn.
Rigtig fin restaurant hvor vi bla. fik smørrebrød. Spiste det hele inden jeg fik taget et billede. Fantastisk agurkesalat :)