Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises Tripadvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Gem
Anmeldelseshøjdepunkter
Et par timer på Thorsvang.

Besøg skolestuen. En oplevelse. I det hele taget en rejse ad memory lane. Vi fik en ekstra... læs mere

Anmeldt for 1 uge siden
perl502
,
Agualva-Cacem, Portugal
Nostalgi - et besøg værd!

Virkelig et besøg værd. Bragte minder om min mormor og barndom. Stor samling af alt muligt, pænt... læs mere

Anmeldt for 2 uger siden
HanneReinhardtM
,
Vejby, Danmark
fra mobile enheder
Læs alle 171 anmeldelser
  
Indtægter påvirker de oplevelser, der er fremhævede på denne side, få flere oplysninger.
Google
Anbefalede oplevelser i og omkring Møn
fra 265,32 US$
Flere oplysninger
Anmeldelser (171)
Filtrer anmeldelser
171 resultater
Medlemsvurdering
111
51
7
1
1
Type rejsende
Tidspunkt på året
SprogAlle sprog
Flere sprog
Medlemsvurdering
111
51
7
1
1
Se, hvad de rejsende siger:
Valgte filtre
Filtre
Opdaterer listen...
13-18 af 171 anmeldelser
Anmeldt d. 12. august 2020 fra mobile enheder

Er man til gamle butikker som man ellers ikke ser i gadebilledet i dag. Gamle værksteder, biler ... Ja der er lidt for en værd smag. Vi kom der nærmest ved et tilfælde. Og synes det var super spændende. Der er mulighed og at spise frokost og drikke kaffe der til ok priser . Flink personale. God tur

Dato for oplevelse: august 2020
2  Tak, janf8585
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af Tripadvisor LLC. Vi udfører kontrol på anmeldelser.
Anmeldt d. 6. august 2020 fra mobile enheder

Vi havde en dejlig dag på Thorsvang. Det er en oplevelse for både børn og voksne. Særligt skattejagten hold børnene interesserede i flere timer. Meget venligt personale og frivillige

Dato for oplevelse: august 2020
Tak, LotteLaustsen
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af Tripadvisor LLC. Vi udfører kontrol på anmeldelser.
Anmeldt d. 6. august 2020 fra mobile enheder

Besøgte Thorsvang i forbindelse med et 3 dages besøg på Møn. Det er en oplevelse for både børn og voksne. Vi fik også en 10 min fortælling i den lille bunker om 2.verdenskrig på Møn.
Rigtig fin restaurant hvor vi bla. fik smørrebrød. Spiste det hele inden jeg fik taget et billede. Fantastisk agurkesalat :)

Dato for oplevelse: august 2020
1  Tak, christianlH2948FN
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af Tripadvisor LLC. Vi udfører kontrol på anmeldelser.
Anmeldt d. 4. august 2020

Som at dykke ned i en tidslomme med ting især fra før 1970 , som bunus kan nævnes en fremragende frokost/ smørrebrød

Dato for oplevelse: juli 2020
Tak, 748arnef
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af Tripadvisor LLC. Vi udfører kontrol på anmeldelser.
Anmeldt d. 3. august 2020

En sjov og meget alsidig samling. Fint indrettede butikker, levendegjort med udgangs-punkt i rigtige steder. Museumsbutikken var ok, men kunne godt have haft flere lokale
ting. Havde desværre ikke tid til kaffe og kage, men det gør vi næste gang!
Det var hyggeligt at sidde i kolonihaven og indtage de medbragte klemmer.
Håber at gynger og karruseller bliver sat lidt mere spændende op.

Dato for oplevelse: august 2020
1  Tak, Hans L
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af Tripadvisor LLC. Vi udfører kontrol på anmeldelser.
Se flere anmeldelser