Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises Tripadvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Gem
Anmeldelseshøjdepunkter
Fremragende museum.

Et ualmindelig morsomt museum med opstilling af butikker med varer fra dengang farfar var dreng... læs mere

Anmeldt d. 22. september 2020
GlobeTrotting303468
Besøg på Thorsvang

Rigtig dejlig oplevelse, at komme til Thorsvang Museum, fantastisk samling og mange minder fra min... læs mere

Anmeldt d. 15. september 2020
vibeke m
,
Frederiksberg, Danmark
Læs alle 161 anmeldelser
  
Google
Anbefalede oplevelser i og omkring Møn
fra 301,73 $
Flere oplysninger
Anmeldelser (161)
Filtrer anmeldelser
161 resultater
Medlemsvurdering
103
51
7
0
0
Type rejsende
Tidspunkt på året
SprogAlle sprog
Flere sprog
Medlemsvurdering
103
51
7
0
0
Se, hvad de rejsende siger:
Valgte filtre
Filtre
Opdaterer listen...
6-11 af 161 anmeldelser
Anmeldt d. 6. august 2020 fra mobile enheder

Besøgte Thorsvang i forbindelse med et 3 dages besøg på Møn. Det er en oplevelse for både børn og voksne. Vi fik også en 10 min fortælling i den lille bunker om 2.verdenskrig på Møn.
Rigtig fin restaurant hvor vi bla. fik smørrebrød. Spiste det hele inden jeg fik taget et billede. Fantastisk agurkesalat :)

Dato for oplevelse: august 2020
Tak, christianlH2948FN
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt d. 4. august 2020

Som at dykke ned i en tidslomme med ting især fra før 1970 , som bunus kan nævnes en fremragende frokost/ smørrebrød

Dato for oplevelse: juli 2020
Tak, 748arnef
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt d. 3. august 2020

En sjov og meget alsidig samling. Fint indrettede butikker, levendegjort med udgangs-punkt i rigtige steder. Museumsbutikken var ok, men kunne godt have haft flere lokale
ting. Havde desværre ikke tid til kaffe og kage, men det gør vi næste gang!
Det var hyggeligt at sidde i kolonihaven og indtage de medbragte klemmer.
Håber at gynger og karruseller bliver sat lidt mere spændende op.

Dato for oplevelse: august 2020
Tak, Hans L
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt d. 30. juli 2020 fra mobile enheder

God skattejagt til børn, som er meget lærerig for både børn og voksne. Restauranten er også fin og serverer lækre, klassiske frokostretter.

Dato for oplevelse: juli 2020
Tak, mariarQ9699PP
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt d. 13. juli 2020

Her er der virkeligt meget at se på , fine indrettede gamle butikker , og samlinger af biler og gamle håndværks værksteder
Et besøg værd.

Dato for oplevelse: juli 2020
Tak, egeskov2014
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Se flere anmeldelser