Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises Tripadvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Gem
Anmeldelseshøjdepunkter
Speciel ø kirke

Den ottekantede kirke er speciel ved at den menes er bygget som en kopi af Frederiksberg Kirke i... læs mere

Anmeldt d. 15. august 2020
GAage
,
Viby J, Danmark
Anderledes kirke

Nyord kirke er anderledes end rigtig mange andre danske kirker. Alene derfor bør man lige kigge... læs mere

Anmeldt d. 22. juli 2020
liselottel512
,
Nordjylland, Danmark
fra mobile enheder
Læs alle 73 anmeldelser
  
Anmeldelser (73)
Filtrer anmeldelser
73 resultater
Medlemsvurdering
29
35
9
0
0
Type rejsende
Tidspunkt på året
SprogAlle sprog
Flere sprog
Medlemsvurdering
29
35
9
0
0
Se, hvad de rejsende siger:
Valgte filtre
Filtre
Opdaterer listen...
1-6 af 73 anmeldelser
Anmeldt d. 15. august 2020

Den ottekantede kirke er speciel ved at den menes er bygget som en kopi af Frederiksberg Kirke i 1846. Centralt placeret i landsbyen. Over alteret hænger et relief af Bertel Thorvaldsen. Kirken har særskilt klokketårn.

Dato for oplevelse: juli 2020
Tak, GAage
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt d. 3. august 2020

Et lyspunkt på den ellers noget nedslidte ø, men hvor var krukken til enebærrene? Det ville være rart med lidt generel info til Nyord, samt bedre skiltning.

Dato for oplevelse: august 2020
Tak, Hans L
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt d. 22. juli 2020 fra mobile enheder

Nyord kirke er anderledes end rigtig mange andre danske kirker. Alene derfor bør man lige kigge indenfor, når man alligevel går en tur rundt i byen. Der er ikke megen udsmykning i kirken, men det lille orgel tiltrak vores opmærksomhed.

Dato for oplevelse: juli 2020
2  Tak, liselottel512
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt d. 13. juli 2020

Her er en kirke noget anderledes end det vi forbinder med vores kalkede middelalder kirker . Her er kirken 8 kantet og ikke større end den er til at overskue . Med fine bænke et orgel prædikestol og alter med god plads imellem det hele , pænt og intimt .

Dato for oplevelse: juli 2020
Tak, egeskov2014
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt d. 11. juni 2020 fra mobile enheder

Denne simple lille kirke er virkelig fin og et besøg værd. Den er skøn tænkt i sin form og virker "samlende" pga. Sin form - Sundt for sjælen :)

Dato for oplevelse: juni 2020
2  Tak, Yvonne R
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Se flere anmeldelser