Kontakt overnatningsstedet angående kapacitet.
Der er lignende hoteller med ledige værelser.
Se alle
Kenneth

Stor anbefaling

Anmeldelse af Pension Elmehøj
4,0 ud af 5 boblerAnmeldt 15. aug. 2023
Var her i forbindelse med vores datters bryllup. Britt var fantastisk..hun låner os et område bruden kan klargøres ved..gæster får nøgler før officiel indtjekning.
Værelser er god pension standard. her er pænt og rent, og morgenmaden er rigtig fin med varmt frisk rugbrød og franskbrød mm.
Dato for ophold: august 2023
Rejsetype: Rejste med familie
4,0 ud af 5 boblerVærdi
3,0 ud af 5 boblerSted
5,0 ud af 5 boblerService
Problemer med denne anmeldelse?
    1.307 kr.
3.1 km fra Pension Elmehøj
3.0 km fra Pension Elmehøj
  • Vio.com
6.1 km fra Pension Elmehøj
7.5 km fra Pension Elmehøj
Gratis wi-fi
la stanza più bella e più luminosa
  • eDreams
  • Agoda.com
6.3 km fra Pension Elmehøj
    5.6 km fra Pension Elmehøj
    7.5 km fra Pension Elmehøj
    Gratis wi-fi
    One side of the main house facing the garden.
    • Vio.com
    3.3 km fra Pension Elmehøj
    14.0 km fra Pension Elmehøj
      545 kr.
    12.8 km fra Pension Elmehøj
    Vis flere hoteller i Stege
    Anmeldt d. 18. juli 2022

3 overnatninger her med dejlig mad og venlig betjening. Selv om vi gruede for delt bad og toilet, så gik det jo fuldstændig smertefrit 😉 vi fik vasket cykeltøj. Sødeste værtspar - klart et besøg værd når man skal til Møn👌

Dato for ophold: juli 2022
    Tak, LisbethH360
    Anmeldt d. 17. oktober 2021 fra mobile enheder

Var inviteret til oktober fest /sølvbryllup med 1 overnatning. Værtsparet havde gjort klar til den store begivenhed hed. Hyggeligt sted for sådan begivenhed og stedet har masser af muligheder. Havde værelse med vand kig SKØNT
    God komfort. Tak.

Dato for ophold: oktober 2021
    Tak, Linda J
    Anmeldt d. 6. september 2021

Vi har nu 2 gang holdt fest på stedet og der er bare et dejligt sted. Brit og Finn som driver stedet, er nogle rigtigt søde og hjælpsomme mennesker, der altid står klar hvis du har brug for hjælp. Så skal du holde fest til en overkommelig pris, hvor gæsterne kan overnatte, så er dette stedet. Ligger i naturskønt område og meget børnevenligt.
    Du bliver ikke skuffet:-)

Værelsestip: Møns Klint, Museer m.m.
    Dato for ophold: september 2021
      • Værelser
      • Renlighed
    Tak, Henrik T
    Anmeldt d. 21. juli 2021 fra mobile enheder

Pensionatet var rimeligt, men det var priserne desværre ikke. Vi betalte 835 kr. for et værelse inklusiv sengetøj og morgenmad. Sengetøj og håndklæde kostede 70kr. pr person, selvom håndklæderne var hullede og tyndslidte. Oplevelsen mindede om at være på lejrskole, hvilket prisen ikke afspejlede. Udendørsarealerne er fine og stedet ligger flot, selvom det ligger lidt væk fra byer og indkøbsmuligheder.

Dato for ophold: juli 2021
    Rejsetype: Rejste som par
    Tak, Kasperalstroem
    Anmeldt d. 2. juli 2020 fra mobile enheder

Vi havde en forrygende morgen med deres morgenmads buffet. Simpel og god og vi fik mange gode historier af ejeren. Vi fik også mulighed for at nyde vejret ude i deres have og det ligger lige overfor kirken som også er t besøg værd

Dato for ophold: juli 2020
    Tak, 194jenss