Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises Tripadvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Cafe i topklasse ”
Anmeldelse af David's

David's
nr. 1 af 31 Restauranter i Stege
Udmærkelsescertifikatet
Flere restaurantoplysninger
Restaurantoplysninger
Velegnet til: Familier med børn, Lokalt køkken
Spisemuligheder: Morgenmad, Udendørsservering, Reservationer
Anmeldt 29. juni 2020 fra mobile enheder

Var på vej hjem fra Møns klint, kom tilfældigt forbi cafe Davids og valgte at en lille frokost der, og det var bestemt ikke noget dårligt valg. Hyggelig lille gårdhave blev indtaget, super betjening af de høfligste og sødeunge mennesker , hurtig betjening og super skøn mad lavet af friske råvare, salt fisk og dejligt brød.
Kommer vi på de kanter igen kommer vi helt sikkert på besøg igen.
En cafe som forstår at lave god mad modsat mange andre caféer.
Cafe Davids fortjener helt sikkert karakteren fremragende.

Dato for besøg: juni 2020
Tak, saint1234
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (275)
Medlemsvurdering
Type rejsende
Tidspunkt på året
Sprog
  • Flere sprog

10-14 af 275 anmeldelser

Anmeldt 31. maj 2020 fra mobile enheder

Super lækker smørrebrøds tapas til 129,- med lakse mousse, hønsesalat, noget lufttørret skibe og brie. Rigtigt lækker med Møn Bryghus Classic øl til. Sød og hurtig betjening. Hyggelig gårdhave

Dato for besøg: maj 2020
Tak, LN324
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 25. april 2020

Dejlig fjerkræs med sundt og lækkert tilbehør. Kan varmt anbefales - også når det igen bliver muligt at få maden serveret i restauranten.

Dato for besøg: april 2020
    • Værdi
    • Service
    • Mad
Tak, mc2moster
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 13. april 2020 fra mobile enheder

Tak for dejlig mad i forbindelse med vores ophold på Residens Møn. De havde anbefalet jeres Take Away. Særlig tak for, at jeg kunne få maden gluten fri og med glutenfrit brød til. Vi vil også hermed anbefale jer til byens andre gæster

Dato for besøg: april 2020
Tak, 984gittek
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 5. marts 2020

Et hyggeligt cafe miljø med en opmærksom betjening og med udsigt til hovedgaden giver det mulighed for at følge med i byens "liv"

Dato for besøg: februar 2020
    • Værdi
    • Service
    • Mad
Tak, testit
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.

Rejsende, der kiggede på David's, kiggede også på

 

Har du været i David's? Fortæl om dine oplevelser!

Skriv en anmeldelse Tilføj billeder

Ejere: Hvad er jeres holdning til sagen?

Ejer eller bestyrer du denne ejendom? Gør krav på din registrering gratis, så du kan svare på anmeldelser, opdatere din profil og meget mere.

Gør krav på din registrering