Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises TripAdvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Rigtig god service”
Anmeldelse af SkovriderGaarden

SkovriderGaarden
Bedste priser for -
Indtjekning dd/mm/åååå Udtjekning dd/mm/åååå
Priser er for 1 værelse til 2 personer
Vis priser
Sammenlign de bedste priser fra de mest populære rejsewebsites
SkovriderGaarden
Vurderet som nr. 1 ud af 1 hoteller i Nakskov
Anmeldt 23. september 2015

Skovridergården er ikke noget luksushotel. Værelserne er store, men ret ordinære, og kunne måske trænge til en opdatering. Værelsernes fjernsyn rammes jævnligt af modtageproblemer, og Danmarks Radios programmer kan slet ikke modtages. Morgenmaden er rimelig, men brødet ret kedeligt. Til gengæld er betjeningen (og atmosfæren) på stedet helt i top. Virkelig venlige værtsfolk + personale. Imødekommende og meget fleksible overfor særlige ønsker. Og restauranten byder på mad, der kvalitetsmæssigt ligger et godt stykke over middel. Faktisk rigtig lækkert!

  • Overnattede: September 2015, rejste i forbindelse med forretninger
    • Søvnkvalitet
    • Renlighed
    • Service
1  Tak, jbing2013
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (18)
Medlemsvurdering
Type rejsende
Tidspunkt på året
Sprog
  • Flere sprog

6-10 af 18 anmeldelser

Anmeldt 21. juni 2015 fra mobile enheder

Dejligt store værelser, dejlig mad og mere end rigeligt af det. Smukke omgivelser i gåafstand til Nakskov centrum. Tjenerene er ualmindeligt søde, servicemindet og hjælpsomme og nærværende på en behagelig måde.

Overnattede: Juni 2015, rejste med familie
Tak, Beate0077
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 10. juni 2014

Værelserne kunne godt bruge en overhaling, men ok.
Men maden og betjeningen er helt i top - Fra skala 1 til 10 - 9 plus
Dagens menu er billig, men lever helt op til forventningerne. Flotte farver og hjemmebagt knækbrød mens man venter - Kanon

  • Overnattede: April 2014, rejste alene
    • Sted
    • Søvnkvalitet
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
Tak, godmadnu
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 9. januar 2014

Overnatning og middag på Skovriddergården kan anbefales.
Besøgte stedet på en hverdagsaften hvor der var godt besøgt. Meget venlig og serviceminded betjening. Pænt stort og rent værelse med godt badeværelse og stort garderobeskab.
Middagen blev indtaget i restauranten hvor der blev serveret en meget veltilberedt forret og en super lækker og mør steak.
Morgenbordet er veludstyret så der er noget for enhver smag.

Overnattede: Januar 2014, rejste i forbindelse med forretninger
1  Tak, Claus R
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 27. april 2012

Overnattede en enkelt nat i enkeltværelse. Værelse OK. Maden i restauranten var rigtig god - fine råvarer og god tilberedning. Morgenmaden var meget gennemsnitlig. Den positive overraskelse er hotellets placering midt i et grønt område med gangstier, sø med ænder og legeplads. Helt ideelt til en lille tur i naturen på en solskinsdag. Helt sikkert bedste overnatningssted i Nakskov.

  • Overnattede: April 2012, rejste i forbindelse med forretninger
    • Værdi
    • Sted
    • Søvnkvalitet
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
Tak, KristensenVorbasse
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Hoteller, som du muligvis også vil synes om...
Overvej også disse indkvarteringssteder i eller i nærheden af Nakskov
21,4 km væk
Bandholm Hotel
Bandholm Hotel
Nr. 1 af 1 i Bandholm
598 anmeldelser
23,4 km væk
Milling Hotel Søpark, Maribo
1,4 km væk
M/S Svend. Nakskov B&B
M/S Svend. Nakskov B&B
Nr. 1 af 5 i Nakskov
3 anmeldelser
Vis priser
Vis priser
Vis priser
4,1 km væk
Intet tilgængeligt billede
Nakskov Fjord Camping
Nr. 1 af 3 i Nakskov
5 anmeldelser
Vis priser

Har du været i SkovriderGaarden? Fortæl om dine oplevelser!

Skriv en anmeldelse Tilføj billeder

Supplerende oplysninger om SkovriderGaarden

Adresse: Svingelen 4, Nakskov, Lolland 4900, Danmark
Beliggenhed: Danmark > Sjælland > Sydsjælland > Lolland > Nakskov
Faciliteter:
Kæledyr tilladt (hunde-/dyrevenligt sted) Restaurant
Hotelstil:
Vurderet som nr. 1 ud af 1 hoteller i Nakskov
Prisområde: 752 kr.-1.498 kr. (Baseret på gennemsnitspriser for et standardværelse)
Antal værelser: 231
Reservationsmuligheder:
TripAdvisor er stolte af at være samarbejdspartner med Booking.com, så du med ro i sindet kan reservere på SkovriderGaarden. Vi hjælper millioner af rejsende hver måned med at finde det perfekte hotel til både ferier og forretningsrejser og altid med de bedste rabatter og særtilbud.

Er dette din TripAdvisor-registrering?

Ejer eller bestyrer du denne ejendom? Gør krav på din registrering gratis, så du kan svare på anmeldelser, opdatere din profil og meget mere.

Gør krav på din registrering