Kontakt overnatningsstedet angående kapacitet.
Der er lignende hoteller med ledige værelser.
Se alle
Helle Bech J

Kan anbefales

4,0 ud af 5 boblerAnmeldt 6. jun. 2023fra mobile enheder
Lækkert ophold med nyrenoverede værelser.
Hyggeligt personale og super morgenbord.
Kan anbefales, og det ligger skønt ned til søen.
Har været her for to pr siden, hvor det virkede træt og slidt, men det er det bestemt ikke mere.
Gode muligheder for at tage på udflugt fra
Dato for ophold: juni 2023
Rejsetype: Rejste med familie
Problemer med denne anmeldelse?
Hoteller i nærheden
2.9 km fra Milling Hotel Søpark, Maribo
    2.9 km fra Milling Hotel Søpark, Maribo
    0.1 km fra Milling Hotel Søpark, Maribo
    Gratis wi-fi
    Der er dækket op til fælles middag med friske sommmerblomster
    • Booking.com
      898 kr.
    0.0 km fra Milling Hotel Søpark, Maribo
    Vis flere hoteller i Maribo
    Anmeldt d. 17. marts 2023 fra mobile enheder

Vi har taget ophold med to overnatninger og lege tre værelser til to af os fik et værelse på en gang der var under ombygning hvor der gik malere min kone fik maling på tøjet men personalet vine vi så ringe forståelse for og hjælpe os med at få malingen af eller tilbyd erstatning da vi skulle have aftensmad som var en del af opholdet fik vi noget kød til de mindede bedst om grillkul total Uspiseligpersonalet virkede som om de havde en lidt dårlig dag eller det er måske den fremtidig standard vi fik og mærke vi har været på hotellet af flere omgange og altid været godt tilfreds men det er jo trist at sådan et godt hotel kan blive kørt i sænk af dårlig personale

Værelsestip: Få et værelse med udsigt til søen det er meget smukt langt det bedste værelser dejlig stor og dejlig gå tur i området
    Dato for ophold: marts 2023
    Rejsetype: Rejste med familie
    Tak, OnAir39464603610
    Anmeldt d. 25. august 2022

Vi var med et selskab ( Riis rejser ) og var vældig godt tilfreds med værelset. Stort og stort badeværelse. Der var det der skulle være til morgenmaden. Brødet var helt i særklasse !! Der var lidt ventetid ved kaffemaskinen, fyldte kaffekander havde nok været på sin plads her, hvilket dog også var tilfældet på dag et.

Dato for ophold: august 2022
      • Renlighed
    Tak, Poul R
    Anmeldt d. 15. maj 2022 fra mobile enheder

2 par, ved Døllemarked.1 aften bar restauranten ikke åben. 1 morgenmad et stort kaos, det eneste der var fyldt var skraldespanden.
    3 unge tjenere der gemte sig i køkkenet eller rendte med hovedet under armen. Stakkels dem.
    Vi fik pengene retur for morgenmaden👍🏽

Værelsestip: Go parkering Gode restauranter i nærheden
    Dato for ophold: maj 2022
    Rejsetype: Rejste med venner
    Tak, 750anettea
    Anmeldt d. 6. marts 2022 fra mobile enheder

Gratis Parkering uden for døren .
    Venligt personale

Hotel værelset er slidt og af ældre dato, kan ikke gå for st være romantisk slidt .
    Altan dør var ikke til at lukke og kunne hører at resterende gæster havde samme problem, idet dørene blev “ trukket/ knaldet i”
    Badekar/ spa var nedslidt med brune kalkrande / skidt.

Have møbler og des lige uden for vinduerne i restauranten flyder rundt.
    Mangler oprydning og finish.

Morgenmaden var simpel og ligetil.
    Beliggenheden er fin og havde smuk udkig til søen og domkirken.

Dato for ophold: februar 2022
    Rejsetype: Rejste som par
    Tak, marieodense
    Anmeldt d. 4. august 2021 fra mobile enheder

Dejligt sted med den bedste udsigt og luksussen fra dengang hotellet blev opført kan stadigvæk givet et godt indtryk. Værelset trængte til en modernisering, især badeværelset, men vi nød udsigten fra vores altan.
    Morgenmaden var tilfredstillende og trods corona restriktioner og mangel på personale, lykkes det dem at følge godt med.

Dato for ophold: august 2021
    Rejsetype: Rejste som par