Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises Tripadvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Booking.com
Expedia.com
Hotels.com
Orbitz.com
eDreams
Travelocity
Vis 11 tilbud
Sådan påvirker betalinger til os rækkefølgen af priser, der vises. Værelsestyperne kan variere.
Priserne leveres af vores partnere og afspejler værelsespriser pr. nat, inklusive alle skatter og afgifter, som vores partnere er bekendt med. Du kan få yderligere oplysninger hos vores partnere.
Sådan påvirker betalinger til os rækkefølgen af priser, der vises. Værelsestyperne kan variere.
Hoteller i nærheden
Anmeldelser (277)
Filtrer anmeldelser
277 resultater
Medlemsvurdering
36
93
95
33
20
Type rejsende
Tidspunkt på året
SprogAlle sprog
Flere sprog
Medlemsvurdering
36
93
95
33
20
Se, hvad de rejsende siger:
Valgte filtre
Filtre
Opdaterer listen...
3-8 af 277 anmeldelser
Anmeldt d. 1. august 2021

Milling Søpark hotel Maribo ligger lige, hvor Maribo søerne starter/slutter. Den smukkeste udsigt direkte fra hotellet med Maribo Domkirke som nabo. Det er svært at gøre smukkere i en dansk sommer, hvor solen skinner. Morgenmaden er fin og der er kaffe at få hele døgnet. Om eftermiddagen ovenikøbet med kage til – alt indeholdt i overnatningsprisen. Værelset i den nye fløj er dog nogen spartansk, ikke at der mangler noget, men det fremstår kedeligt og uden hygge. Ingen toiletartikler udover håndsæbe. Fint hotel som base for besøg og udforskning på det smukke Lolland.

Værelsestip: Bed om udsigt over søerne
Dato for ophold: juli 2021
    • Værdi
    • Renlighed
    • Service
1  Tak, Susanne B
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af Tripadvisor LLC. Vi udfører kontrol på anmeldelser.
Anmeldt d. 29. juli 2021

4 voksne mennesker som bestilte et familieværelse, deres familieværelse = 1 dobbeltværelse (altså en dobbeltseng og to feltsenge). Der var ingen gulvplads, da feltsengene fyldte pladsen. Altså IKKE et familieværelse… Dårlig udluftningen og edderkopper i loftet.
Morgenbuffet uden bacon… øv…
Men super dejlig udsigt til søen og kirken og terrassen var hyggelig!

Dato for ophold: juli 2021
Rejsetype: Rejste med familie
Tak, Kaarooliinee
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af Tripadvisor LLC. Vi udfører kontrol på anmeldelser.
Anmeldt d. 10. juli 2021

Ligger med en flot udsigt over søerne. Værelset fint og rent. Morgenmadsudbuddet også fint, men lidt kaotisk (mange mennesker). Pas på hvis I kører ned i P kælderen, meget stejl op- og nedkørsel. Gratis kaffe og kage!

Dato for ophold: juli 2021
    • Sted
    • Søvnkvalitet
    • Service
Tak, Medborger
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af Tripadvisor LLC. Vi udfører kontrol på anmeldelser.
Anmeldt d. 9. juli 2021

Hotel pæn af ældre dato, men velholdt, placeret lige ned til søen, der giver en fantastisk oplevelse. Altan på værelserne, der vender ud til søen, giver et godt sted at trække sig tilbage, men også et sted, der mellem altanerne er meget lydhørt.
Tjenere yderst høflige og hjælpsomme. Vi føler og velkommen straks vi trådte ind, til vi gik igen.
Morgenmad udmærket og varieret med rigtige rundstykker kogt og scramble æg med pølser, men ingen bacon.
Aftensmad med forret og hovedret i jævn form. I forhold til pris er den alt for ringe, og giver absolut et minus. Gå hellere en tur op af gågaden, og se på udbuddet, der giver rigelig variation.
Værelse udmærket. Byder det der skal til og endda med egen altan ud til søen. Skulle dog nok have husket elkogeren til en tidlig kop kaffe med avisen på altanen.
Badeværelse med badekar og bruser sat op over. Virkede udmærket.

Værelsestip: Vælg søudsigt
Dato for ophold: juli 2021
    • Værelser
    • Service
Tak, Lillearden
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af Tripadvisor LLC. Vi udfører kontrol på anmeldelser.
Anmeldt d. 27. juni 2021

Et 3 stjernet hotel der må siges at overleve på personalets gode service niveau samt beliggenhed ned til søen.

Weekend ophold med morgenmad og aftensmad, morgenmaden var ganske glimrende med et rimelig bredt udvalg. Aftensmaden lidt i den mere "kedelige" ende, men helt ok for et 3 stjernet hotel.

Værelserne er nydelige og fint stort baderum og toilet. Dog er sengene ikke sønderligt komfortable.

Personalet er meget observante, smilene og yder generelt en service der er over hotellets ellers lidt triste standard.

Hotellet har kælder med billiard og dart mm. Dette er dog i virkelig sørgelig forfatning

Dato for ophold: juni 2021
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
Tak, Christian S
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af Tripadvisor LLC. Vi udfører kontrol på anmeldelser.
Se flere anmeldelser