“Rigtig hyggelig restaurant!!”
Anmeldelse af Cafe/Restaurant Fajancen

Cafe/Restaurant Fajancen
nr. 1 af 38 Restauranter i Fanø
Prisklasse: 434 kr. - 434 kr.
Køkkener: Europæisk, Dansk, International
Flere restaurantoplysninger
Restaurantoplysninger
Spisemuligheder: Aftensmad, Frokost, Reservationer
Beskrivelse: Fajancen er en café -restaurant beliggende i hjertet af Danmarks smukkeste landsby - i midten af vores 52m lange gågade. Fajancen er både en restaurant, caf'e o0g antikforretning, ligesom den populære Sønderho IsCafé tilhører Fajance-familien. I Fajancen møder du et inspirerende miljø, hvor søfolk, sommergæster, malere, komponister, forfattere og andet Godt Folk mødes over en god snak elller et godt måltid mad, et glass bobler, øl, vin eller en kop kaffe og kage - alt sammen til rimelige priser. Vi holder af kvalitets musik, især klassisk og svingende jazz!
Anmeldt 20. oktober 2024

Utrolig hyggelig restaurant med god betjening. Rigtig god mad. Priserne er i den høje ende, men det er kvalitets råvarer man får serveret, så det er pengene værd! Virkelig hyggelig indretning. Man føler virkelig man træder ind i en god gammel dansk hyggelig stue. Vi kommer gerne igen.

Dato for besøg: oktober 2024
Tak, TineE_12
Sprog
  • Flere sprog

Anmeldt 12. september 2024 fra mobile enheder

Super mad, super betjening og hyggelig atmosfære. Vi har været der flere gange og det er altid godt. Kan varmt anbefales.

Dato for besøg: september 2024
Tak, Mette J
Anmeldt 25. august 2024

Vi fik bakskuld, en lokal klassiker, som består af saltet, tørret, røget og stegt issing fillet, og en kartoffelmad. Hertil en øl fra Fanø Bryghus, selvfølgelig. En dejlig frokost, serveret af venligt personale. Et besøg værd.

Dato for besøg: juli 2024
Tak, Flemming Klint H
Anmeldt 12. august 2024 fra mobile enheder

Dejligt lille sted med den lækreste æbletærte med softice. Sød og meget venlig betjening. Helt klart et besøg værd :-) .

Dato for besøg: august 2024
Tak, elisabethj120
Anmeldt 17. juli 2024

Vi måtte gå uden at have fået vores frokost. Der var slet ikke styr på køkkenet. Vi ventede mere end en time uden at se skyggen af mad. Gå uden om Fajancen hvis du skal spise frokost i Sønderho. Det er livet bare for kort til.

Dato for besøg: juli 2024
Tak, Rune H

Rejsende, der kiggede på Cafe/Restaurant Fajancen, kiggede også på

Har du været i Cafe/Restaurant Fajancen? Fortæl om dine oplevelser!

Skriv en anmeldelse Tilføj billeder

Ejere: Hvad er jeres holdning til sagen?

Gør krav på din registrering