Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises Tripadvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Fantastisk sted”
Anmeldelse af Aroma

Aroma
nr. 7 af 22 Restauranter i Fanø
Køkkener: Italiensk
Restaurantoplysninger
Anmeldt 3. august 2020 fra mobile enheder

Lækker lækker mad og rigtig stemning i restauranten. Åbent køkken i forbindelse med restauranten. Det kan være svært at få bord. Hvis de ikke tager telefonen, hvis du vil booke, er det ‘besværet’ vær’ at gå derop og booke.

Dato for besøg: august 2020
1  Tak, MetteDP
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (89)
Medlemsvurdering
Type rejsende
Tidspunkt på året
Sprog
  • Flere sprog

3-7 af 89 anmeldelser

Anmeldt 26. juli 2020

Vi skulle købe pizzaer som takeaway, og havde læst godt om stedet, og kvaliteten, og vi blev bestemt ikke skuffet. I mens vi ventede på pizzaerne, blev vi budt på et glas vin, hvilket er super service. Personalet virkede super serviceminded, og glade. Pizzaerne smagte fremragende, rigtig som en italiensk pizza skal smage. Pris og kvalitet hænger fint sammen. Her kommer vi helt sikkert igen!!

Dato for besøg: juli 2020
Tak, linew170
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 25. juli 2020 fra mobile enheder

Veltilberedt pizza på den italienske måde kombineret med serviceminded og venlig betjening giver en god frokostoplevelse. Kokkene er italienere så de ved lige hvordan en pizza skal være. PS: det undrer os at det fortsat er tilladt at ryge ved bordene ved udendørs servering.

Dato for besøg: juli 2020
Tak, 781mettep
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 21. juli 2020 fra mobile enheder

Super lækkert mad, og god betjening. Vi sad udenfor i gårdhaven. Kom helt sikkert igen på Aroma Fanø

Dato for besøg: juli 2020
Tak, PHDkk
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 21. juli 2020 fra mobile enheder

Netop spist pizza til frokost. Hyggelig gårdhave, personlig betjening, dejlige pizzaer, der kom hurtigt (10 -15 minutter). Virkelig et frokostbesøg værd!!!

Dato for besøg: juli 2020
Tak, mch31dk
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.

Rejsende, der kiggede på Aroma, kiggede også på

 

Har du været i Aroma? Fortæl om dine oplevelser!

Skriv en anmeldelse Tilføj billeder

Ejere: Hvad er jeres holdning til sagen?

Ejer eller bestyrer du denne ejendom? Gør krav på din registrering gratis, så du kan svare på anmeldelser, opdatere din profil og meget mere.

Gør krav på din registrering