Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises Tripadvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Sådan påvirker betalinger til os rækkefølgen af priser, der vises. Værelsestyperne kan variere.
Hoteller i nærheden
Anmeldelser (20)
Filtrer anmeldelser
20 resultater
Medlemsvurdering
16
4
0
0
0
Type rejsende
Tidspunkt på året
SprogAlle sprog
Medlemsvurdering
16
4
0
0
0
Se, hvad de rejsende siger:
Valgte filtre
Filtre
Opdaterer listen...
1-6 af 20 anmeldelser
Anmeldt d. 14. juli 2020 fra mobile enheder

Vi nød 5 dage på dette skønne sted.
Pænt, rent og hyggeligt.
Dorit, vores vært var utrolig god til at sørge for at alle havde det godt og var god til at komme med tips og forslag til udflugter osv.
Dejlig morgenmad med lokale specialiteter.
De varmeste anbefalinger herfra.

Dato for ophold: juli 2020
Rejsetype: Rejste som par
Tak, V2451GSthomasf
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt d. 6. maj 2019

Meget centralt beliggende med alt i Nordby i gåafstand. Sødt værtspar med stort lokalkendskab og forslag til, hvad der er værd at se på den dejlige ø. Nød opholdet sammen med nogle af min kones fagforeningskolleger og ægtefæller, og både stedet og øen er virkelig en rejse værd. Flot ø med mange velholdte huse med stråtag og spændende natur og gallerier.

Dato for ophold: maj 2019
  • Rejsetype: Rejste med venner
    • Sted
    • Renlighed
    • Service
1  Tak, 999tonnya
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt d. 14. juli 2018 fra mobile enheder

Riv et par dage ud af kalenderen og besøge Fanø, bo på BB Møllesti dejligt hjemmeligt sted, dejlige værter og værelser og så ligger det i gå afstand til centrum og badestrand. Vi kommer gerne igen. Vi var så heldige at opleve Fanø Prid. Pandekage huset er et besøg værd ➕ mange andre spisesteder, husk at besøge de mange gallerier.

Dato for ophold: juli 2018
Rejsetype: Rejste som par
Tak, Ingrid E
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Mollesti, Ejer hos Mollesti Bed & Breakfast, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 20. august 2018
Google Oversæt

Tak også tak for besøget.

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt d. 13. juli 2017

Dette hyggelige B&B i Nordby er så absolut et besøg værd. Der er 4 pæne værelser og et skønt fællesareal på 1. Sal. Mulighed for morgenmad hvilket vi benyttede os af. Der er gratis kaffe og the .... wifi

Dato for ophold: juli 2017
  • Rejsetype: Rejste med venner
    • Sted
    • Værelser
    • Service
Tak, Annie Frese H
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt d. 29. maj 2017

Vi blev taget imod af den søde ejer og en meget smagfuld og velfungerende indrettet førstesal, som vi var heldige at have helt for os selv. Alting er bare i orden, pænt og rent, endda til en pris i den lave ende. Og så er Fanø jo bare dejlig i sig selv!

Dato for ophold: maj 2017
  • Rejsetype: Rejste som par
    • Værdi
    • Renlighed
    • Service
Tak, slapline
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Se flere anmeldelser