Kontakt overnatningsstedet angående kapacitet.
Der er lignende hoteller med ledige værelser.
Se alle
henning_westi
Slagelse, Danmark

Super beliggenhed, Vælg lejlighed med omhu.

3,0 ud af 5 boblerAnmeldt 13. nov. 2015
Havudsigten fra de forreste blokke er helt unik.
Men man skal passe på når man booker lejlighed.
Alle lejligheder er privatejede, derfor er der ret store forskelle i vedligeholdelsen og standard. Lejlighed nr. 322 havde dårlig lugt, var smånusset og dårligt vedligeholdt.
Centrets fællesarealer var helt ok, og meget børnevenlige med store og veludstyrede legerum. Udmærket trådløst netværk i fælleslokalet. Centrets personale er meget venlige og servicemindede.
Dato for ophold: november 2015
Rejsetype: Rejste som par
5,0 ud af 5 boblerSted
3,0 ud af 5 boblerRenlighed
4,0 ud af 5 boblerService
Problemer med denne anmeldelse?
0.3 km fra Danland Feriecenter Fano
          895 kr.
        6.6 km fra Danland Feriecenter Fano
        Vis flere hoteller i Fanø
        Anmeldt d. 2. september 2015

min 2. gang på danland feriecenter på fanø. igen valgte vi en lejlighed med havudsigt (de penge er godt givet ud). det var ny i stand sat og rigtig fint. der var også pænt og rent (ikke klinisk rent, men hvem har også brug for det) personalet er virkelig søde og hjælpsomme og altid klar på at give gode råd og fif og opdatere dig om hvad der sker hvor, under dit ophold. præcis som vi oplevede dem sidst :-)
        poolen inde er lille og kedelig (også børne poolen) men de er der. den ude er rigtig fin og utrolig kold men på en varm solskinds dag er det jo lækkert nok at blive kølet af.. :-)
        vi var ude at spise, hvilket vi fortrød lidt. for med den udsigt over havet er det oplagt at lave mad og nyde den udsigt du har fra danland, og slutte aftnen af med en gåtur ned til vandkanten.

Værelsestip: choos seaview.. it's amazing
        Dato for ophold: august 2015
        • Rejsetype: Rejste som par
        1  Tak, LiseSilkeborg
        Anmeldt d. 22. juli 2015 fra mobile enheder

Danland feriecenteret på Fanø ligger rigtigt godt med en fantastisk udsigt til stranden (fra blok A). Den indendørs svømmehal og legerummet gør det også super børnevenligt- selv om vejret ikke skulle være helt i top. Lejlighederne varierer i indretning, men hvis man booker igennem Danibo Fanø så kan man se billeder af lejlighederne og selv bestemme hvilken man vil booke. Vi har boet i lejlighed A232 flere gange og den er nyindstandsat og rigtigt hyggeligt indrettet.

Dato for ophold: juli 2015
        3  Tak, Pihl_dk
        Anmeldt d. 22. juni 2015

Hotellet, legeplads m.m. ser noget slidt ud.

Oplevelsen af opholdet kommer meget an på standen/kvaliteten af værelset.
        Værelse 208 er velholdt, røgfrit og man må have hund med.

Hotellet ligger rigtigt godt i forhold til stranden, men man skal kører 5 min. efter morgenbrød.

Dato for ophold: juni 2015
        Rejsetype: Rejste med familie
        Tak, 993bjarneb
        Anmeldt d. 20. juli 2014

Gode forhold for børn med pools der er pæne og fungerer til stor fornøjelse for børn og voksne. Besøg cafeen der også er museum, de er fantastiske, venlige og super søde, håber de kan klare den, støt dem de gør en forskel.
        Vi havde udfordringer med en larmende familien, men det var ikke danlands skyld, ellers er her rolig og rigtig fint, lige ned til den skønne strand. En lørdag i byen hvor der var masser af liv og glade mennesker. Fanø er bestemt et sted jeg gerne kommer igen med mine børn, her er både til børn og voksne.

Værelsestip: Hvis i vil have havudsigt så er 1 sal på blok A det bedste sted.
        Dato for ophold: juli 2014
        • Rejsetype: Rejste med familie
        1  Tak, Thomas1102
        Anmeldt d. 21. april 2014

Pæn og nydeligt istandsat ferielejlighed med stue/køkken og 2 vær. i Blok B, stuen. Ingen havudsigt, men udsigt til udendørs swimmingpool (åben i sommerperioden).Lille indendørs pool. Små fine legepladser til børn tæt ved leligheden, Nær dejlige og uendelige sandstrande. Bordtennis og bordfodbold i Blok C`s underetage. Venlig reception. Minigolf lige i nærheden. Hyggelig og afslappet ø i påsken. Fine indkøbsmuligheder i Nordby og gode restauranter.

Værelsestip: Vælg blok A eller C, hvis du ønsker havudsigt. Vi valgte et ekstra værelse i stedet, og der er ikke langt til klitterne og havet.
        Dato for ophold: april 2014
        • Rejsetype: Rejste med familie