Kontakt overnatningsstedet angående kapacitet.
Der er lignende hoteller med ledige værelser.
Se alle
Morten Bang J

Har ikke styr på bestillinger/aftsler: "I vil gøre os en tjeneste ved ikke at komme!" "Du har bestilt ALT for tidligt"

1,0 ud af 5 boblerAnmeldt 27. aug. 2024
Fik hjertelig tlf samtale med konen og bestilte måneder i forvejen til 1000 kr. To dage før ankomst fik jeg forvirret opkald og derefter mail med prisen 1500. I tlf fik jeg og uforskammet afvisning af manden, der nægtede at lytte. Vild kontrast og afkortet ferie.
Dato for ophold: juli 2024
Rejsetype: Rejste med familie
Problemer med denne anmeldelse?
Orangerie
    1.025 kr.
    974 kr.
480 kr.
    6.8 km fra Villa Quisisana - Fanø Bad
    The Space - our biggest room has everything you need and more!
    Forudbetaling er ikke nødvendig
      1.350 kr.
    9.0 km fra Villa Quisisana - Fanø Bad
    Vis flere hoteller i Fanø
    Anmeldt d. 21. september 2022

Ved ankomsten til Quisisana står udlejer smilende og tager imod og sørger for, at vi få alt at vide, så vi ikke er i tvivl om noget. Lejligheden er pragtfuld, stor, rummelig og præcis med den store havudsigt, som billederne fortæller og det var der. Interiøret og indretningen følger en afslappet stil, som gør at man kan mærke, at det her er ferie ved havet. Det er fantastisk at vågne op til lyden af hav og udsigten til den store, brede strand.
    Ved henvendelse til udlejer, har man være utrolig imødekommende, lyttende, rådgivende og gjort alt hvad man kan for at vi skal føle os godt tilpas.
    Vi kommer helt klart igen g igen og igen...

Værelsestip: Der findes fire typer lejligheder i dette hus og de tre af dem har direkte havudsigt Man nemt finde den lejlighed, der passer til dig.
    Dato for ophold: september 2022
    Tak, michaelrU6702FF
    Anmeldt d. 7. september 2021 fra mobile enheder

Vi boede i sommerhuset Strandlyst i 10 dage. Et meget lækkert sommerhus, som er beliggende højt i første række med en skøn udsigt ud over Vesterhavet, med sol hele dagen. Huset er stort og velindrettet, med mange spændende detaljer både ude og inde.
    Værtsparret er meget venlige og service mindede.

Dato for ophold: september 2021
    Rejsetype: Rejste som par
    1  Tak, soellingvraa
    Anmeldt d. 1. august 2021

Efter 3 ugers ferie (igen) denne gang i samme lejlighed er jeg stadig vild med villa quisisana og Fanø bad. Der er hvad man har brug for og fred og harmoni er bare tilstede. Og Viggo og Berit I er skønne værter og jeg nyder jeres selskab hver sommer. Jeg er klar til nummer 6 af slagsen i 2022 kh Hanne Damm 🥳

Dato for ophold: juni 2021
    Rejsetype: Rejste alene
    Tak, Hannejeppesemdamm
    Anmeldt d. 28. september 2020 fra mobile enheder

Fjerde besøg siden 2007. Vi har prøvet alle lejlighederne og boede denne gang i penthousen, som er et stort rum. Pga det milde (ikke blæsende) efterårsvejr, kunne vi bruge altanen døgnet rundt. Vi har ikke manglet noget, og vi har sovet som spædbørn i de fantastiske omgivelser.

Dato for ophold: september 2020
    Rejsetype: Rejste som par
    3  Tak, Kroglund
    Anmeldt d. 24. august 2020

Vi blev modtaget af ejeren. Alt fungere i lejligheden, der er masser af plads.ligger fantastisk direkte til vandet og solnedgang. Og p.plads ved huset.lejligheden har opvaskermaskine.og flere sengepladser.

Dato for ophold: august 2020
      • Værelser