Kontakt overnatningsstedet angående kapacitet.
Der er lignende hoteller med ledige værelser.
Se alle
EØP

Fantastisk beliggenhed!

5,0 ud af 5 boblerAnmeldt 23. jun. 2019
Man kan fremhæve mange gode ting ved Fanø. En af dem er Villa Quisisana som har den bedst tænkelige beliggenhed ved Fanø Bad. Det er en restaureret sommervilla fra slutningen af 1800-tallet, hvor badehotellerne og de store sommervillaer havde deres storhedstid.
Husets lejligheder er præget af denne epoke med højt til loftet og brede døre. Udsigten over stranden og havet er fantastisk, da villaen ligger lige ned til stranden. Terrasserne er gode og store, og ejerne, Viggo og Berit er altid søde og hjælpsomme.
Vi glæder os til at komme igen!
EØP
Dato for ophold: juni 2019
Værelsestip: Bedste udsigtssteder finder man på 1. og 2. sal.
Rejsetype: Rejste som par
5,0 ud af 5 boblerVærelser
5,0 ud af 5 boblerRenlighed
5,0 ud af 5 boblerService
Problemer med denne anmeldelse?
Hoteller i nærheden
    1.025 kr.
    974 kr.
480 kr.
    6.8 km fra Villa Quisisana - Fanø Bad
    The Space - our biggest room has everything you need and more!
    Forudbetaling er ikke nødvendig
      1.350 kr.
    9.0 km fra Villa Quisisana - Fanø Bad
    Vis flere hoteller i Fanø
    Anmeldt d. 3. juni 2019 fra mobile enheder

Vi er kommet hjem fra 3 skønne dage .
    Helt igennem fantastisk sted med meget høj standard . Alt er tilgængeligt og i rigtig flot og moderne stand. Udsigt fåes ikke bedre. Lyst og venligt og med personligt præg. Rent og pænt. Kan kun anbefale dette skønne sted. Vi kommer igen !

Dato for ophold: juni 2019
    Rejsetype: Rejste som par
    Tak, Mette L
    Anmeldt d. 26. maj 2019

Vi elsker Fanø meget højt, og takker for skønne ophold i Villa Quisisana op til flere gange. Vi nyder det altid i jeres hus med den helt fantastiske udsigt. Her er vi tæt på hav og klitter til dag- og aftenture. Lejlighederne har meget lys og udsigt, hvilket gør opholdet rart uanset vejr og vind. Lejlighederne er alle forskellige med hver deres atmosfæriske charme. Som værter er I yderst imødekommende og hjælpsomme, hvilket er med til at gøre opholdet endnu bedre. Tak for det. Sidst var jeg alene derovre og nød det ligeså meget som ellers. Det var en ren "lise for sjælen".

Dato for ophold: maj 2019
    • Rejsetype: Rejste alene
      • Værelser
    Tak, 469VF
    Anmeldt d. 15. maj 2019

Har lejet skønne Villa Quisisana til familietræf i september 2018 & i maj 2019;

Vi er vilde med husets fantastisk atmosfære, de hyggelige lejligheder, de mange terrasser, (der er altid mulighed for at sidde i solen ;) ) samt de naturskønne omgivelser.
    Fra 1.og 2. sal kan udsigten tillige nydes ud over strand og hav.

Er man til det rustikke, det varme og hjemlige.
    Er man til et hus med historie, så kan Villa Quisisana bestemt anbefales !!

Stor tak til de altid søde og hjælpsomme udlejere.

Jeg glæder mig til at indlogere familie og venner i Villa Quisisana, når de kommer til Fanø :)

Dato for ophold: maj 2019
    • Rejsetype: Rejste med familie
    1  Tak, Mette L
    Anmeldt d. 14. maj 2019

Tak for et skønt ophold. Vi nød lejligheden til fulde og var vilde med beliggenheden og værternes engagerede og imødekommende facon. Tak for hjælpen med at få det hele til at gå op med vores feriebehov. Vi havde ønsket os lejligheden med svømmehal, som desværre ikke var ledig, men villa Quisisana var et dejligt valg! Det er bestemt ikke sidste gang, vi besøger Fanø.

Dato for ophold: april 2019
    • Rejsetype: Rejste med familie
      • Værelser
    1  Tak, boeghandersen
    Anmeldt d. 30. september 2018

Havde lejet denne lejlighed med 3 overnatninger. Lejligheden var stor og rummelig. Den er ikke helt op to date, lidt slidt - gulv i køkken er slidt og gået i stykker. vi fik angreb af flyvemyrer, som var overalt. Der blev sørget for overnatning til os et andet sted, hvilket vi satte stor pris på, men det betød også, at vi ikke kunne være i den lejlighed vi havde lejet.har efterfølgende haft en kontrovers med udlejer, som sagde nogle ubehagelige ting til os. stedet ligger godt - men det vil være bedst med en lejlighed oppe og ikke helt nede - man kan slet ikke se vandet fra den nederste lejlighed.
    Vi var der sidst på sæsonen og der er en del steder der er lukkede og man er nødt til at køre for at få noget ordentlig mad. vi kommer gerne igen til Fanø -men vil finde et andet sted at overnatte

Dato for ophold: august 2018
    • Rejsetype: Rejste som par
      • Renlighed
    1  Tak, Rudy P
    feriefanoe, Ejer hos Villa Quisisana - Fanø Bad, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 21. oktober 2018

Hej Rudy Pedersen og Brian Hinrichsen,

I har nok haft for store forventninger, da I lejede vores store lejlighed for 700 kr. pr. døgn, altså 2100 kr. for 3 døgn.
    Pga. jeres utilfredshed fik I kompensation, ved at vi betalte ét hotelværelse til jer i de sidste 2 døgn, også selvom I valgte at flytte tilbage til lejligheden efter 1 nat på hotellet. Ydermere forlangte du, Rudy, til sidst 500 kr. ekstra i kompensation - og det fik du!

Venlig hilsen
    Berit Holten