Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises Tripadvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“sjovt sted med spisning”
Anmeldelse af Dronning Louise

Dronning Louise
nr. 5 af 161 Restauranter i Esbjerg
Prisklasse: 15 US$ - 44 US$
Køkkener: Fransk, Dansk, Grill
Flere restaurantoplysninger
Restaurantoplysninger
Velegnet til: Forretningsmøder
Spisemuligheder: Efter lukketid, Morgenmad, Udendørsservering, Reservationer
Anmeldt 27. november 2021

havde heldigvis reserveret bord, for der var stopfyldt. Sjov indretning i stil med irsk pub. OK mad og venlig betjening.

Dato for besøg: november 2021
    • Værdi
    • Service
    • Mad
1  Tak, skipperdk2015
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af Tripadvisor LLC. Vi udfører kontrol på anmeldelser.
Anmeldelser (456)
Medlemsvurdering
Type rejsende
Tidspunkt på året
Sprog
  • Flere sprog

6-10 af 456 anmeldelser

Anmeldt 12. november 2021 fra mobile enheder

Helt sikkert min store favorit for hente en kop kaffe eller en øl. Stor udvalg af øl på fad. Rigtig god sted for spise en lunch - brunch eller middag. Venlig personale som kan finde den rigtige øl eller drink til din smag i hyggelig atmosfære.

Dato for besøg: november 2021
Tak, 660albertb
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af Tripadvisor LLC. Vi udfører kontrol på anmeldelser.
Anmeldt 1. november 2021 fra mobile enheder

Ribeye af kedelig kvalitet. Løgringe og pomfritter er kedelig garniture.
Forret udmærket.
Udmærket udvalg af øl, dog.

Dato for besøg: november 2021
1  Tak, 245oleh
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af Tripadvisor LLC. Vi udfører kontrol på anmeldelser.
Anmeldt 18. august 2021 fra mobile enheder

Super mad.
Super service.
Imødekommende personale.
Ganske godt tilfreds.
Kan klart anbefales.
Kom desværre for sent til deres frokost buffe.
Det sker ikke igen.

Jan.

Dato for besøg: august 2021
1  Tak, 41jans
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af Tripadvisor LLC. Vi udfører kontrol på anmeldelser.
Anmeldt 1. august 2021

Vi havde lyst til en hyggelig middag og gik på Dronningen.
Det blev ikke så rart som vi havde håbet, vi startede med at møde en fortravlet person der ikke havde tid til at sige hverken buh eller bæh på trods af flere sekunders øjenkontakt.
Da han går forbi os anden gang når vi at spørge om der er et bord til to, vi får anvist et bord i baren og vi sætter os, Der går et stykke tid og han kommer med menukort og er væk igen. efter fem minutter er han tilbage for at høre om vi havde besluttet os for hvad vi skulle spise, det havde vi ikke men bestilte drikkevarer. Vi sad og ventede på at han kom med drikkevarerne, de havde så stået klar i omkring 10 minutter på bardisken hvor der var flere af serveringspersonalet der var gået forbi uden at rea5gere. Øllene kom og vi påpegede at de havde stået så længe på bardisken, men det kunne han ikke gøre noget ved og gik mens vi følte os til grin. Min mand gik i baren og fik en frisk øl hos bartenderen, da han godt kunne se at det ikke var i orden.
Vi fik langt om længe vores mad, der var lækker.
Nabobordet fik maden før os på trods af de havde bestilt senere. Et bord med to herrer ved siden af os ventede i 45 minutter på at blive betjent og da de fik kontakt med serveringspersonalet fik de at vide at køkkenet var lukket.

Dato for besøg: august 2021
    • Værdi
    • Service
    • Mad
1  Tak, 577connyg
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af Tripadvisor LLC. Vi udfører kontrol på anmeldelser.

Rejsende, der kiggede på Dronning Louise, kiggede også på

 

Har du været i Dronning Louise? Fortæl om dine oplevelser!

Skriv en anmeldelse Tilføj billeder

Ejere: Hvad er jeres holdning til sagen?

Ejer eller bestyrer du denne ejendom? Gør krav på din registrering gratis, så du kan svare på anmeldelser, opdatere din profil og meget mere.

Gør krav på din registrering
Indtægter påvirker de oplevelser, der er fremhævede på denne side, få flere oplysninger.