Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises Tripadvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Semi”
Anmeldelse af Det Arabiske Køkken

Det Arabiske Køkken
nr. 1 af 153 Restauranter i Esbjerg
Udmærkelsescertifikatet
Prisklasse: 145 $ - 189 $
Restaurantoplysninger
Anmeldt 28. januar 2020 fra mobile enheder

Maden var virkelig god! Og det blev præsenteret super fint. Grunden til de ikke får 5*, var fordi vi havde bestilt bord i forvejen, og selvom der var mange borde frie da vi kom, blev vi placeret helt oppe ved disken, hvilket betød hver gang folk skulle betale, stod de lige oven i os, hvilket ikke var særlig rart..

Dato for besøg: marts 2019
4  Tak, Laura U
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (173)
Medlemsvurdering
Type rejsende
Tidspunkt på året
Sprog
  • Flere sprog

16-20 af 173 anmeldelser

Anmeldt 27. december 2019

Har været der nogle gange og er hver gang blevet overrasket over hvor god mad der egentlig kan laves - og til meget fornuftige priser.

Dato for besøg: oktober 2019
    • Værdi
    • Service
    • Mad
Tak, Kaffedyr
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 7. december 2019

Super lækker restaurant med faktisk mad. Kommer uden tvivl tilbage og kan klart anbefale restauranten

Dato for besøg: november 2019
    • Værdi
    • Service
    • Mad
1  Tak, charlottel413
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 23. november 2019 fra mobile enheder

Sublim servive, velsmag, hygge og en uovertruffen madoplevelse. Den store grillmaze er et overflødighedshorn til den sultne og madglade. Husets hjemmelavede chilli er vidunderlig og man må gerne få mere. Har spist der flere gange og bliver hver gang mindet om at jeg i min hukommelse havde underkendt hvor udsøgt maden er. En perle i Esbjerg

Dato for besøg: november 2019
Tak, 470rasmusl
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 9. november 2019 fra mobile enheder

Helt fantastisk betjening, på trods af sygdom blandt personalet var der kun smil og imødekommenhed. Maden var helt i top
både fra buffeten og a la carte kortet. Bestemt ikke sidste gang vi kommer der.

Dato for besøg: november 2019
Tak, Tina L
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.

Rejsende, der kiggede på Det Arabiske Køkken, kiggede også på

 

Har du været i Det Arabiske Køkken? Fortæl om dine oplevelser!

Skriv en anmeldelse Tilføj billeder

Ejere: Hvad er jeres holdning til sagen?

Ejer eller bestyrer du denne ejendom? Gør krav på din registrering gratis, så du kan svare på anmeldelser, opdatere din profil og meget mere.

Gør krav på din registrering