Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises Tripadvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Dejlig italiensk mad og god”
Anmeldelse af La Scala

La Scala
nr. 33 af 161 Restauranter i Esbjerg
Prisklasse: 15 US$ - 51 US$
Køkkener: Italiensk
Flere restaurantoplysninger
Restaurantoplysninger
Velegnet til: Romantisk
Spisemuligheder: Reservationer, Takeaway
Anmeldt 16. juni 2020 fra mobile enheder

Dejlig italiensk mad og god service.

Havde bestilt bord i disse coronatider på en dejlig varm dag 25 grader. Ligger i Esbjerg centrum overfor Føtex. Hyggelig og god stemning. Bestilte 2 pastaretter og 2 glas hvidvin. Dejlig varme pastaretter smagte virkeligt godt og vi var dejlig mætte. God og venlig betjening. Meget tilfredse.
Hilsen. A & N

Dato for besøg: juni 2020
Tak, 703nielsr
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af Tripadvisor LLC. Vi udfører kontrol på anmeldelser.
Anmeldelser (144)
Medlemsvurdering
Type rejsende
Tidspunkt på året
Sprog
  • Flere sprog

10-14 af 144 anmeldelser

Anmeldt 18. april 2020

Maden er fantastisk - tilberedt af Italienere efter originale italienske opskrifter.
God stemning og hyggelig atmosfære.

Dato for besøg: februar 2020
    • Værdi
    • Service
    • Mad
Tak, ingec484
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af Tripadvisor LLC. Vi udfører kontrol på anmeldelser.
Anmeldt 7. marts 2020 fra mobile enheder

Super aften god aften med en super betjening hvor tingene gik i normalt tempo, forretterne kom hurtigt og smagte at friske råvare lavet med kærlighed. hovedretten var lavet til perfektion og stegt som vi ønskede det.

Dato for besøg: marts 2020
Tak, Tina S
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af Tripadvisor LLC. Vi udfører kontrol på anmeldelser.
Anmeldt 29. september 2019 fra mobile enheder

Hyggelige lokaler, virker dig lidt slidte men pænt og rent. Venlig betjening. Super gode pizzaer. Tilbehøret til de øvrige retter på spisekortet lidt kedelig og kødet middel . Pris og kvalitet passer fint sammen.

Dato for besøg: september 2019
1  Tak, Else G
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af Tripadvisor LLC. Vi udfører kontrol på anmeldelser.
Anmeldt 26. september 2019 fra mobile enheder

Super autentisk italiensk mad til go pris både hvis man spiser på restauranten men også som mad ud af huset. Ligger på sidegade til gågaden og på Smedegade som er i den Historiske rute hvis man går rundt i Esbjerg.

Dato for besøg: september 2019
Tak, 864lisj
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af Tripadvisor LLC. Vi udfører kontrol på anmeldelser.

Rejsende, der kiggede på La Scala, kiggede også på

 

Har du været i La Scala? Fortæl om dine oplevelser!

Skriv en anmeldelse Tilføj billeder

Ejere: Hvad er jeres holdning til sagen?

Ejer eller bestyrer du denne ejendom? Gør krav på din registrering gratis, så du kan svare på anmeldelser, opdatere din profil og meget mere.

Gør krav på din registrering
Indtægter påvirker de oplevelser, der er fremhævede på denne side, få flere oplysninger.