“Take away”

Restaurantoplysninger
Velegnet til: Romantisk
Spisemuligheder: Reservationer, Takeaway
Anmeldt 26. september 2019 fra mobile enheder

Super autentisk italiensk mad til go pris både hvis man spiser på restauranten men også som mad ud af huset. Ligger på sidegade til gågaden og på Smedegade som er i den Historiske rute hvis man går rundt i Esbjerg.

Dato for besøg: september 2019
Tak, 864lisj
Sprog
  • Flere sprog

Anmeldt 1. juni 2019 fra mobile enheder

Vi havde en oplevelse i restauranten den 31. Maj 2019. Bestilte forret og hovedret og ventede i 50 minutter på forretten. Desværre kom hovedretten samtidig og da det ikke er muligt at spise 2 retter samtidig blev, hovedretterne kolde. Bøffer, mixed grill og kongerejer i hvidløg er bedst når det serveres og spises varmt. Vi fik høflig og god betjening af servitricer, men da vi talte med kokken var han ubehøvlet, og han kunne ikke se at de havde fejlet, og mente ikke det var et problem.
Kokken mente ikke vi behøvede komme og spise en anden gang og ikke ville være velkomne, det har vi så heller ikke tænkt os. Desværre da vi ellers altid har været godt tilfreds med maden og serveringen i restauranten.

Dato for besøg: maj 2019
2  Tak, Susan B
Anmeldt 18. februar 2019

En no-nonsense italiensk restaurant - vi var der en travl fredag aften hvor meget få hænder fik rigtig meget udrettet. Betjeningen var venlig og effektiv, og pizzaen rigtig god. Hvis det ikke skal være 'fine dining' men et autentisk italiensk pizzaria (ja, de skriver på kortet hvilke pizzaer der er 'rigtige' og hvilke der er tilpasset dansk smag), så prøv La Scala - her får man virkeligt meget for pengene.

Dato for besøg: februar 2019
    • Mad
1  Tak, Capt_Bob_DENMARK
Anmeldt 17. januar 2019 fra mobile enheder

Virkelig lækker pizza og venlig betjening.

Vi var lidt skeptisk ved at bestille en steak, da vi kun troede at det var et pizzasted men den smagte simpelthen bare hamrende godt!

Kommer der igen og igen!

Dato for besøg: december 2018
Tak, 887paulia
Anmeldt 11. december 2018

Serverer altid super lækker mad til gode priser, klar et af de bedste hver dags spise steder i Esbjerg.

Dato for besøg: december 2018
Tak, sigurdstolten

Rejsende, der kiggede på La Scala, kiggede også på

Har du været i La Scala? Fortæl om dine oplevelser!

Skriv en anmeldelse Tilføj billeder

Ejere: Hvad er jeres holdning til sagen?

Gør krav på din registrering