Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises Tripadvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Bestiller der ikke fra igen”
Anmeldelse af Milano Pizzabar

Milano Pizzabar
Få mad leveret
nr. 131 af 152 Restauranter i Esbjerg
Køkkener: Italiensk
Restaurantoplysninger
Anmeldt 8. august 2021 fra mobile enheder

Meget dårlig service. Dette plejer at være det eneste sted jeg bestiller fra i Esbjerg og det kommer jeg desværre ikke til igen. Jeg havde bestilt familie pizza til mine gæster og da maden kommer er det totalt brændt på. Som i at pizzaen er sort. Det var ikke til at spise. Jeg ringede til pizzeriaet, men de ville ikke lave en ny med det samme eller komme med det. Total dårlig service og rigtig træls, når man har gæster.

Dato for besøg: august 2021
Tak, JoyA1361
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (16)
Medlemsvurdering
Type rejsende
Tidspunkt på året
Sprog

1-5 af 16 anmeldelser

Anmeldt 29. juli 2021

Værste pizzaria i Esbjerg - det sejler fuldstændig for dem.
De har intet overblik og laver bestillingerne forkert.

Dato for besøg: juli 2021
Tak, 888mathiask
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 7. juli 2020

Ekstrem dårlig service af personale med kort lunte og meget opfarende. Kan bestemt ikke anbefale stedet.

Dato for besøg: juli 2020
1  Tak, randisabinel
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 1. juli 2019

20 min forsinket levering. Kold pizza. Ingen dankort automat medbragt selvom det blev bestilt. Dressing på pizza uden det er bestilt. Fandt et stykke avis papir i pizzaen. De smækker telefonen på når man som kunde ringer og brokker sig.

Dato for besøg: juli 2019
1  Tak, Mike J
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 6. maj 2018

Kan varmt anbefale både deres pizza, men også deres andre retter, som er ligeså vel tilberedt som deres pizza

Dato for besøg: april 2018
Tak, Conny C
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.

Rejsende, der kiggede på Milano Pizzabar, kiggede også på

 

Har du været i Milano Pizzabar? Fortæl om dine oplevelser!

Skriv en anmeldelse Tilføj billeder

Ejere: Hvad er jeres holdning til sagen?

Ejer eller bestyrer du denne ejendom? Gør krav på din registrering gratis, så du kan svare på anmeldelser, opdatere din profil og meget mere.

Gør krav på din registrering