Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises Tripadvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Kontakt overnatningsstedet angående kapacitet.
Der er lignende hoteller med ledige værelser.
Se alle
HenrietteRask
Farsø, Danmark

Hyggeligt Hotel i det centrale Esbjerg.

Anmeldelse af Hotel Ansgar
5,0 ud af 5 boblerAnmeldt 1. apr. 2022fra mobile enheder
Hyggeligt Hotel i det centrale Esbjerg. Hotellet er holdt i en hyggelig stil og nænsomt renoveret. Selv elevatoren er bevaret. Vi fik et værelse på 3. etage. Så det er dejligt men en mand der er dårlig gående, at der er mulighed for elevator. Værelserne er hyggelige, med et fint stort badeværelse.
Dato for ophold: april 2022
Værelsestip: Der er gratis parkering i baggården, bag hotellet.
Rejsetype: Rejste som par
Problemer med denne anmeldelse?
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af Tripadvisor LLC. Vi udfører kontrol på anmeldelser.
Visningen af bookingtilbud for hver ejendom tager højde for den kompensation, som vi har modtaget fra vores partnere. De viste priser kan variere afhængigt af værelsestyper. De viste priser er de lavest tilgængelige, svarende til den billigste værelsestype, der er til rådighed, og som leveres fra vores partnere på tidspunktet for brugerens søgning.
Hoteller i nærheden
1.158 kr.
  • Expedia.com
  • Agoda.com
    1.095 kr.
  • Priceline
0.1 km fra Hotel Ansgar
Gratis wi-fi
Restaurant
550 kr.
Refusionsberettiget
Forudbetaling er ikke nødvendig
Få bonusser med One Key
  • Hotels.com
    550 kr.
  • Tripadvisor
    550 kr.
  • Vio.com
25.0 km fra Hotel Ansgar
Gratis wi-fi
Restaurant
1.186 kr.
  • Priceline
  • Agoda.com
    1.099 kr.
  • Expedia.com
    1.480 kr.
25.0 km fra Hotel Ansgar
Gratis wi-fi
Restaurant
621 kr.
  • ZenHotels.com
  • Vio.com
  • Agoda.com
20.2 km fra Hotel Ansgar
686 kr.
  • Expedia.com
  • Agoda.com
    595 kr.
  • Priceline
0.3 km fra Hotel Ansgar
Gratis wi-fi
cortile interno
675 kr.
Refusionsberettiget
Forudbetaling er ikke nødvendig
Få bonusser med One Key
  • Hotels.com
    675 kr.
  • ZenHotels.com
    584 kr.
  • Vio.com
25.1 km fra Hotel Ansgar
Gratis wi-fi
Bar/lounge
Gårdhave
795 kr.
Refusionsberettiget
  • Tripadvisor
    795 kr.
  • Priceline
  • Hotels.com
    795 kr.
24.9 km fra Hotel Ansgar
Gratis wi-fi
Bar/lounge
720 kr.
  • Priceline
  • Agoda.com
    720 kr.
24.9 km fra Hotel Ansgar
Ribe Byferie Resort
1.385 kr.
1.007 kr.
  • Expedia.com
    1.385 kr.
  • Hotels.com
    1.136 kr.
  • ZenHotels.com
25.2 km fra Hotel Ansgar
Gratis wi-fi
Gratis parkering
  • Expedia.com
  • ZenHotels.com
    2.000 kr.
  • Hotels.com
8.8 km fra Hotel Ansgar
Gratis wi-fi
Gratis parkering
Vis flere hoteller i Esbjerg
Anmeldelser (166)
Filtrer anmeldelser
167 resultater
Medlemsvurdering
36
72
39
12
8
Type rejsende
Tidspunkt på året
SprogAlle sprog
Flere sprog
Medlemsvurdering
36
72
39
12
8
Se, hvad de rejsende siger:
Valgte filtre
Filtre
Opdaterer listen...
6-11 af 167 anmeldelser
Anmeldt d. 27. november 2021

Et rigtigt provinshotel, i den positive betydning. Værelset var lidt småt, men med gode senge. Fint med mulighed for gratis og god kaffe mv døgnet rundt Personalet i receptionen venligt og imødekommende. OK morgenmad.

Dato for ophold: november 2021
    • Værdi
    • Renlighed
    • Service
Tak, skipperdk2015
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af Tripadvisor LLC. Vi udfører kontrol på anmeldelser.
Anmeldt d. 19. oktober 2021

Ansgar ligger centralt midt i Esbjerg. Det er et charmerende hotel i en gammel bygning - der er delvist renoveret nogle steder og det er gjort med tanke på fortiden.
Værelserne er pæne og rene, Badeværelse velfungerende, Sengene gode.
Der er WiFi over det hele, gratis.
Der er også en salon hvor man kan få kaffe og the dagen lang med en lille kage til. Også mulighed for at købe vand, vin og øl og nyde det i salonen.
Personalet er simpelthen så søde og positive, hvilket er et ekstra plus.
Morgenmads buffetten stor og lækker.

Dato for ophold: oktober 2021
    • Værdi
    • Søvnkvalitet
    • Service
1  Tak, Klynge
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af Tripadvisor LLC. Vi udfører kontrol på anmeldelser.
Hotel Ansgar, General Manager hos Hotel Ansgar, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 21. oktober 2021

Hej igen, og tusind tak for den gode feedback.

Vi gør hvad vi kan, for at gæsterne skal få et godt ophold.

Kom snart forbi igen.

God dag.

Vh. Thorbjørn, Hotelchef

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt d. 30. marts 2021 fra mobile enheder

Du skal vælge hotel Ansgar hvis du vil være lige midt i hjertet af Esbjerg, for gågaden ligger lige rundt om hjørnet og der er masser af spisesteder inden for kort afstand.
Kommunikation med hotellet var super - der kom både sms og mail med oplysninger om indtjek og med svar på en speciel forespørgsel til hotellet.
Da vi ankom til hotellet var en meget behjælpelig medarbejder hurtigt nede og låse døren op for os, på trods af at vi havde fået en kode til at låse døren op.
Indenfor i hotellet (reception/lounge/restaurant) bliver man taget med på lidt af en tidsrejse - men det virker absolut ikke gammelt eller slidt, og helt nostalgisk bliver det med en “rigtig” nøgle til værelset.
Vi fik et rigtig fint stort værelse, som lignede billederne på hjemmesiden, pænt og nyrenoveret.
På værelset var der “det lille ekstra”: * elkedel og te/kaffe, * 2 par frotté-slipper, * tandbørste og andre plejeprodukter.
Morgenmaden kunne hentes på en bakke på et forudbestilt tidspunkt - og vi synes at der var et godt udvalg på morgenmadssedlen. Det var også muligt at hente drikkevarer i loungen (24/7)
Vi var rigtig godt tilfredse med vores ophold på hotellet og kommer gerne igen en anden gang.

Dato for ophold: marts 2021
Rejsetype: Rejste som par
Tak, 397henriettem
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af Tripadvisor LLC. Vi udfører kontrol på anmeldelser.
Hotel Ansgar, General Manager hos Hotel Ansgar, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 21. oktober 2021

Hej igen, og tak for god feedback.

Vi gør vores bedste for at holde den gamle stil, og yde den gode service.

God dag, og kom snart igen.

Vh. Thorbjørn, Hotelchef.

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt d. 30. november 2020 fra mobile enheder

Et trist hotel som er voldsomt outdated på værelset, gange, restaurant og opholdsstue.

WiFi er nærmest ikke eksisterende og der er voldsomt koldt på værelset.

Skide sødt personale, men kan desværre ikke kompensere for den ringe kvalitet.

Dato for ophold: november 2020
Rejsetype: Rejste i forbindelse med forretninger
Tak, henrikwisslerduus
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af Tripadvisor LLC. Vi udfører kontrol på anmeldelser.
Anmeldt d. 22. september 2020 fra mobile enheder

Vi skulle på krondyrs Safari i Oksbøl
Skulle bo på Ansgar hotel midt i Esbjerg
Hyggeligt gammelt hotel med atmosfære
Personalet var utrolig, søde og rare og var snaksalig og fortalte om hotel og omegn man følte sig hjemme ikke sidste gang vi er der

Dato for ophold: september 2020
Rejsetype: Rejste som par
2  Tak, janA3747HD
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af Tripadvisor LLC. Vi udfører kontrol på anmeldelser.
Se flere anmeldelser