Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises TripAdvisors websted eventuelt ikke korrekt.
Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Vil du have de laveste hotelpriser? Du er kommet til det rette sted. Vi tjekker mere end 200 websteder for dig.

“Underspillet elegance” 4 ud af 5 bobler
Anmeldelse af Hjerting Badehotel

Bedste priser for -
Indtjekning dd/mm/åååå Udtjekning dd/mm/åååå
Priser er for 1 værelse til 2 personer
Vis priser
Sammenlign de bedste priser fra de mest populære rejsewebsteder
og 2 websteder mere!
Hjerting Badehotel
Vurderet som nr. 2 ud af 15 hoteller i Esbjerg
Frederiksberg, Danmark
Bidrager på niveau
206 anmeldelser
37 anmeldelser af hoteller
common_n_hotel_reviews_1bd8 78 nyttige stemmer
“Underspillet elegance”
4 ud af 5 bobler Anmeldt 6 oktober 2016

Svinkløv er væk i en periode. Men Hjerting har visse elementer. der giver minder om Svinkøv. elegance, placering lige ved vandet, den jyske venlighed, og god mad. Jeg boede en nat og spiste både middag og morgenmad. Alt i god kvalitet og med god stemning.

  • Overnattede Oktober 2016, rejste på forretning
    • 4 ud af 5 bobler
      Søvnkvalitet
    • 4 ud af 5 bobler
      Renlighed
    • 4 ud af 5 bobler
      Service
Nyttigt?
2 Tak, Anders R
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelse

182 anmeldelser fra rejsende

Medlemsvurdering
    69
    79
    23
    6
    5
Se anmeldelser for
25
83
4
45
Oversigt over vurderinger
  • Placering
  • Søvnkvalitet
  • Værelser
    4 ud af 5 bobler
  • Service
    4 ud af 5 bobler
  • Værdi
    4 ud af 5 bobler
  • Renlighed
Tip fra rejsende hjælper dig med at vælge det rette værelse.   Værelsestip (12)
Dato | Vurdering
  • Dansk først
  • Hollandsk først
  • Engelsk først
  • Fransk først
  • Tysk først
  • Italiensk først
  • Norsk først
  • Spansk først
  • Svensk først
  • Alle
  • Alle seneste danske
Dansk først
Bidrager på niveau
16 anmeldelser
4 anmeldelser af hoteller
common_n_hotel_reviews_1bd8 6 nyttige stemmer
5 ud af 5 bobler Anmeldt 2 oktober 2016

Flot, hyggeligt, gratis kaffe, fantastisk service, dejlige små huse i lækker stil, som,resten af hotellet.
Lækker restaurant og hyggelig cafe. Udsigten er fantastisk. Også er der en sød lille butik med mange lækre ting.

Overnattede Oktober 2016
Nyttigt?
3 Tak, Jane K
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Herning, Danmark
Bidrager på niveau
48 anmeldelser
12 anmeldelser af hoteller
common_n_hotel_reviews_1bd8 26 nyttige stemmer
4 ud af 5 bobler Anmeldt 2 oktober 2016 fra mobile enheder

Er der udsigt til skyfri solnedgang bør man året rundt ile til Hjerting strand for at nyde den fantastiske mad i de suveræne omgivelser. Der er indendørs servering med fine vinduespladser, så det er en aktivitet man kan gøre året rundt

Overnattede September 2016, rejste med familie
Nyttigt?
2 Tak, Gösta S
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Svendborg, Danmark
Bidrager på niveau
106 anmeldelser
18 anmeldelser af hoteller
common_n_hotel_reviews_1bd8 17 nyttige stemmer
4 ud af 5 bobler Anmeldt 29 september 2016

Stedet har en rigtig god atmosfære og en dejlig "badehotel stemning". Værelserne er lyse og hyggelig og indbyder til ren afslapning. Der er på stedet mulighed for motion, massage m.m. og naturligvis lange gå-ture ved vandet. Der er en flot udsigt fra restauranten, som serverer rigtig god mad. Morgenmaden er udemærket, men niveauet kunne måske godt løftes lidt. Vi kommer helt sikkert gerne tilbage til Hjerting Badehotel.

  • Overnattede September 2016, rejste som et par
    • 4 ud af 5 bobler
      Værelser
    • 4 ud af 5 bobler
      Renlighed
    • 5 ud af 5 bobler
      Service
Nyttigt?
1 Tak, Helle K
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Bidrager på niveau
9 anmeldelser
4 ud af 5 bobler Anmeldt 24 september 2016 fra mobile enheder

Et rigtig fint hotel, værelserne kunne dog godt bruge en opdatering, men et dejligt hotel som klart kan anbefales.
Restauranten var ligeledes rigtig god og morgenmaden var klart en af de bedre vi har fået, og sikke udsigt til maden.

Overnattede August 2016, rejste som et par
Nyttigt?
Tak, carl-johan s
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Hoteller, som du muligvis også vil synes om...
Rejsende så også på disse hoteller i Esbjerg
8.4 km væk
Scandic Olympic
Scandic Olympic
Nr. 1 af 15 i Esbjerg
3.5 ud af 5 bobler 203 anmeldelser
8.8 km væk
hotel Britannia
hotel Britannia
Nr. 4 af 15 i Esbjerg
4.0 ud af 5 bobler 170 anmeldelser
9.0 km væk
Cabinn Esbjerg Hotel
Cabinn Esbjerg Hotel
Nr. 12 af 15 i Esbjerg
3.0 ud af 5 bobler 111 anmeldelser
Vis priser
Vis priser
Vis priser
34.0 km væk
Ribe Byferie
Ribe Byferie
Nr. 1 af 6 i Ribe
4.0 ud af 5 bobler 106 anmeldelser
8.8 km væk
Hotel Ansgar
Hotel Ansgar
Nr. 7 af 15 i Esbjerg
3.5 ud af 5 bobler 71 anmeldelser
7.3 km væk
Esbjerg Conference Hotel
Vis priser
Vis priser
Vis priser

Har du været i Hjerting Badehotel? Fortæl om dine oplevelser!

Skriv en anmeldelse Tilføj billeder

Supplerende oplysninger om Hjerting Badehotel

Ejendom: Hjerting Badehotel
Adresse: Strandpromenaden 1, Esbjerg 6710, Danmark
Telefonnummer:
Beliggenhed: Danmark > Jylland > Sydjylland > Esbjerg
Faciliteter:
Bar/lounge Fitnesscenter Gratis højhastighedsinternet (WiFi) Gratis parkering Kæledyr tilladt (hunde-/dyrevenligt sted) Restaurant Roomservice Spa Kørestolsadgang
Hotelstil:
Vurderet som nr. 2 ud af 15 hoteller i Esbjerg
Prisklasse (pr. overnatning): 1.340 kr.-1.584 kr.
Hotelklasse:3 stjerner — Hjerting Badehotel 3*
Antal værelser: 48
Reservationsmuligheder:
TripAdvisor er stolte af at være samarbejdspartner med Expedia, Booking.com, Priceline og Hotels.com, så du med ro i sindet kan reservere på Hjerting Badehotel. Vi hjælper millioner af rejsende hver måned med at finde det perfekte hotel til både ferier og forretningsrejser og altid med de bedste rabatter og særtilbud.

Er dette din TripAdvisor-registrering?

Ejer eller bestyrer du denne ejendom? Gør krav på din registrering gratis, så du kan svare på anmeldelser, opdatere din profil og meget mere.

Gør krav på din registrering