Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises TripAdvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Underspillet elegance”
Anmeldelse af Hjerting Badehotel

Bedste priser for -
Indtjekning dd/mm/åååå Udtjekning dd/mm/åååå
Priser er for 1 værelse til 2 personer
Vis priser
Sammenlign de bedste priser fra de mest populære rejsewebsites
og 5 websites mere!
Hjerting Badehotel
Vurderet som nr. 2 ud af 15 hoteller i Esbjerg
Udmærkelsescertifikatet
Anmeldt 6. oktober 2016

Svinkløv er væk i en periode. Men Hjerting har visse elementer. der giver minder om Svinkøv. elegance, placering lige ved vandet, den jyske venlighed, og god mad. Jeg boede en nat og spiste både middag og morgenmad. Alt i god kvalitet og med god stemning.

  • Overnattede: Oktober 2016, rejste i forbindelse med forretninger
    • Søvnkvalitet
    • Renlighed
    • Service
3  Tak, Anders R
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelse
Anmeldelser (228)
Der er nyere anmeldelser for Hjerting Badehotel
Se de seneste anmeldelser
Medlemsvurdering
Type rejsende
Tidspunkt på året
Sprog
  • Flere sprog

34-38 af 228 anmeldelser

Anmeldt 2. oktober 2016

Flot, hyggeligt, gratis kaffe, fantastisk service, dejlige små huse i lækker stil, som,resten af hotellet.
Lækker restaurant og hyggelig cafe. Udsigten er fantastisk. Også er der en sød lille butik med mange lækre ting.

Overnattede: Oktober 2016
3  Tak, Jane K
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 2. oktober 2016 fra mobile enheder

Er der udsigt til skyfri solnedgang bør man året rundt ile til Hjerting strand for at nyde den fantastiske mad i de suveræne omgivelser. Der er indendørs servering med fine vinduespladser, så det er en aktivitet man kan gøre året rundt

Overnattede: September 2016, rejste med familie
2  Tak, Gösta S
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 29. september 2016

Stedet har en rigtig god atmosfære og en dejlig "badehotel stemning". Værelserne er lyse og hyggelig og indbyder til ren afslapning. Der er på stedet mulighed for motion, massage m.m. og naturligvis lange gå-ture ved vandet. Der er en flot udsigt fra restauranten, som serverer rigtig god mad. Morgenmaden er udemærket, men niveauet kunne måske godt løftes lidt. Vi kommer helt sikkert gerne tilbage til Hjerting Badehotel.

  • Overnattede: September 2016, rejste som par
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
1  Tak, Helle K
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 24. september 2016 fra mobile enheder

Et rigtig fint hotel, værelserne kunne dog godt bruge en opdatering, men et dejligt hotel som klart kan anbefales.
Restauranten var ligeledes rigtig god og morgenmaden var klart en af de bedre vi har fået, og sikke udsigt til maden.

Overnattede: August 2016, rejste som par
Tak, carl-johan s
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Hoteller, som du muligvis også vil synes om...
Overvej også disse indkvarteringssteder i eller i nærheden af Esbjerg
18.6 km væk
Strandhotellet Vejers
Strandhotellet Vejers
Nr. 1 af 1 i Vejers Strand
10 anmeldelser
8.4 km væk
Scandic Olympic
Scandic Olympic
Nr. 1 af 15 i Esbjerg
272 anmeldelser
33.9 km væk
Ribe Byferie
Ribe Byferie
Nr. 1 af 6 i Ribe
131 anmeldelser
Vis priser
Vis priser
Vis priser
8.8 km væk
hotel Britannia
hotel Britannia
Nr. 4 af 15 i Esbjerg
197 anmeldelser
24.8 km væk
Henne Mølle Å Badehotel
9.0 km væk
Cabinn Esbjerg Hotel
Cabinn Esbjerg Hotel
Nr. 10 af 15 i Esbjerg
121 anmeldelser
Vis priser
Vis priser
Vis priser

Har du været i Hjerting Badehotel? Fortæl om dine oplevelser!

Skriv en anmeldelse Tilføj billeder

Supplerende oplysninger om Hjerting Badehotel

Adresse: Strandpromenaden 1, Esbjerg 6710, Danmark
Telefonnummer:
Beliggenhed: Danmark > Jylland > Sydjylland > Esbjerg
Faciliteter:
Bar/lounge Fitnesscenter Gratis højhastighedsinternet (WiFi) Gratis parkering Kæledyr tilladt (hunde-/dyrevenligt sted) Restaurant Roomservice Spa Kørestolsadgang
Hotelstil:
Vurderet som nr. 2 ud af 15 hoteller i Esbjerg
Prisområde: 1.089 kr.-1.599 kr. (Baseret på gennemsnitspriser for et standardværelse)
Hotelklasse:3 stjerner — Hjerting Badehotel 3*
Antal værelser: 48
Reservationsmuligheder:
TripAdvisor er stolte af at være samarbejdspartner med Hotels.com og Booking.com, så du med ro i sindet kan reservere på Hjerting Badehotel. Vi hjælper millioner af rejsende hver måned med at finde det perfekte hotel til både ferier og forretningsrejser og altid med de bedste rabatter og særtilbud.

Er dette din TripAdvisor-registrering?

Ejer eller bestyrer du denne ejendom? Gør krav på din registrering gratis, så du kan svare på anmeldelser, opdatere din profil og meget mere.

Gør krav på din registrering