Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises Tripadvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Expedia.com
Hotels.com
Travelocity
Orbitz.com
eDreams
Booking.com
Vis 15 tilbud
Priserne leveres af vores partnere og afspejler værelsespriser pr. nat, inklusive alle skatter og afgifter, som vores partnere er bekendt med. Du kan få yderligere oplysninger hos vores partnere.
Sådan påvirker betalinger til os rækkefølgen af priser, der vises. Værelsestyperne kan variere.
Sådan påvirker betalinger til os rækkefølgen af priser, der vises. Værelsestyperne kan variere.
Hoteller i nærheden
Anmeldelser (2.247)
Filtrer anmeldelser
2.247 resultater
Medlemsvurdering
924
752
343
145
83
Type rejsende
Tidspunkt på året
SprogAlle sprog
Flere sprog
Medlemsvurdering
924
752
343
145
83
Se, hvad de rejsende siger:
Valgte filtre
Filtre
Opdaterer listen...
7-12 af 2.247 anmeldelser
Anmeldt d. 7. august 2021 fra mobile enheder

Kan varmt anbefale et ophold på hotel Legoland hvis du har små børn og skal besøge Legoland. Vi boede på piratværelset og der var små overraskelser til børnene. Der var direkte adgang til parken fra hotellet, så når børnene blev trætte kunne vi gå på værelset uden at skulle gå særlig langt. ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Dato for ophold: august 2021
Rejsetype: Rejste med familie
Tak, AllanRP84
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt d. 5. august 2021 fra mobile enheder

Fantastisk og magisk sted for både børn og voksne! Vi havde en fantastisk tur og vi glæder os allerede til næste gang.
Alle medarbejdere viste overskud og gav os altid en god service både i parken og på hotellet

Dato for ophold: august 2021
Rejsetype: Rejste med familie
Tak, 131dilana
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt d. 3. august 2021 fra mobile enheder

Fantastisk weekend hvor der bare var styr på alt.
Lækker aftenbuffet i Panorama og lækker morgenbuffet i piratskibet
Styr på Coronarestrektioner. Sprit og handsker tilgængelig ved maden. I parken var alt perfekt og også her var der styr på Corona og sprit

Dato for ophold: august 2021
Rejsetype: Rejste med familie
Tak, 498malenen
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt d. 31. juli 2021 fra mobile enheder

Ophold præget af uheldigheder.
Vi ankom til Legoland kl. 11.
Vi fik i selve Legoland og hyggede.
Kl 15 skulle værelset været klar, men det var forsinket.
Det er ikke i sig selv det at det var forsinket som gjorde Os irriterede, men det at der ikke blev kommunikeret.

Vi fik langt om længe værelset.
Vi har betalt dyrt for et ninjago-værelse.
Rummet var fint. Dog varmt.
Havde ønsket der var ventilation.

Da klokken var ca. 20 gik strømmen i hele hotellet.
Så vi måtte sidde i mørke og fik ingen glæde af det dyre værelse.
Strømmen kom igen kl ca. 1 om natten, for fuld smadder og vækkede alle mand.

Jeg ville ønske at de i receptionen havde meldt ud.
Og at de havde bragt det op da vi tjekkede ud.
Måske havde givet vores drenge en pakke Lego som kompensation for at aftenen på det fede værelse var ødelagt.

Vi har givet 4.500kr for én nat. Så skuffelsen var stor.
Selv Legoland parken var dog et hit.

Dato for ophold: juli 2021
Rejsetype: Rejste med familie
Tak, ClaudiaBenzoni
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt d. 29. juli 2021 fra mobile enheder

Skønt personale der holder modet oppe, specielt nå udfordringerne kommer.
Fantastisk sted med massere af børnehygge ❤️
Let og tidlig adgang til parken er skønt. God restaurant. Lækker mad både til børn og voksne.

Dato for ophold: juli 2021
Rejsetype: Rejste med familie
Tak, marlenemmortensen
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Se flere anmeldelser