Kontakt overnatningsstedet angående kapacitet.
Der er lignende hoteller med ledige værelser.
Se alle
Sonja P

Fint ophold i Lalandia Billund

Anmeldelse af Lalandia
4,0 ud af 5 boblerAnmeldt 6. jul. 2023
Lalandia Billund var totalt set en dejlig oplevelse.
Vi boede i det største hus, der var passende for 6 (3 generationer) personer.
Servicen fra personalet var i top.
De unge medarbejdere var særdeles venlige og hjælpsomme, og skal have stor ros.
(jeg var ikke i "svømmehallen", så medarbejderne der kan jeg ikke udtale mig om.)
Vi spiste på alle restauranterne:
Bones var for dyr i forhold til kvaliteten, den mexicanske var mega skuffende vedrørende udvalget af maden.
Den italienske restaurant blev besøgt 2 gange og var helt i top som sædvanlig.
Kaffebixens udvalg var ok, men personalet tog sig rigtig god tid....
Udvalget af aktiviteter passede fint til den yngste generation og forældrene.
Eneste klagepunkt var et hvæsende toilet og en stor mængde tissemyrer i stuen og køkkenet den sidste dag.
Der må have været disse beboere tidligere, da der var myredåser udlagt flere steder i stuen.
Jeg synes, der var for langt at gå fra huset til Domen og aktiviterne i øvrigt, når man til tider er noget dårligt gående.
Dato for ophold: juni 2023
Værelsestip: Kom tidligt til badelandet, da det ikke er overfyldt tidligt på dagen. Sørg for at checke huset...
4,0 ud af 5 boblerVærdi
4,0 ud af 5 boblerSted
5,0 ud af 5 boblerService
Problemer med denne anmeldelse?
  • StayForLong
    19.0 km fra Lalandia
    Vis flere hoteller i Billund
    Anmeldt d. 22. juni 2023 fra mobile enheder

Fint og rent.
    Det virker fuldstændigt absurd at man skal betale for at parkere. Det koster en hel del at leje et hus. Parkering burde inkluderes. Afstande ne fra husene til centret er for lang, hvorfor en bil er nødvendig. Badevandet er fint og lækkert.

Værelsestip: Hav godt med penge med!
    Dato for ophold: juni 2023
    Tak, Erik F
    Anmeldt d. 22. februar 2023

Efter tre overnatninger i en af Lalandias huse på Pilestien i Billund, har min ryg det ikke så godt - sengene er mildest talt elendige.
    Huset var fint indrettet, pænt og rent med et godt indeklima.
    Køleskabet er lige til at køre på genbrugspladsen, da det larmer temmelig meget, og i lang tid, og gør formentlig ikke noget godt for strømregningen. Man bør starte i meget god tid med madlavningen, da det forældede komfur er evigheder om at blive varmt.
    Belysning udenfor på huset virkede ikke, så det var ikke nemt at se noget i mørket.
    Selve aktivitetscenteret og Aquadome vandlandet er fint og hyggeligt, og rimelig pænt holdt. Det kører et minitog mellem centeret og husområdet, og togføreren er smilende og rar.

Dato for ophold: februar 2023
    Tak, 697leifb
    Anmeldt d. 17. januar 2023

En dejlig forlænget weekend i Lalandia Billund, som tog en uventet drejning. Vi skulle tjekke ud søndag den 15. Januar, men lørdag den 14. om eftermiddagen, får min hustru smerter og svært ved at trække vejret, mens ungerne var i monky tonky land. Personalet i Lalandia var på med det samme og meget opmærksomme på hende hele vejen igennem. Der blev ringet til skadestuen og så kørte vi. Ingen af de unge mennesker der var på arbejde, slap hende med øjnene på noget tidspunkt. Det var trygt at efterlade hende hos personalet, mens jeg fik afsat børnene hos bedsteforældrene, der heldigvis også havde et hus den weekend.

Da hun blev indlagt og opereret for en sammenfaldet lunge, kunne vi godt se at vi ikke skulle retur til Bornholm søndag. Så vi kontaktede Lalandia, forklarede situationen og fik med det samme et døgn mere i hytten samt åbnet afgangen på armbåndene. Lalandias vagt/tekniker kom personligt ned til huset og så til mig og børnene. Fuldstændig fantastisk service og mere end vi havde turde drømme om, i den situation vi stod i.

Derfor skal der lyde en kæmpe tak og enormt stor ros til hele Lalandia koncernen og de ansatte på stedet. Vi følte os set, taget alvorligt og vi følte os omsorgsfuldt behandlet hele vejen igennem. Tusind tak 🙏🏻 det er bestemt ikke sidste gang vi besøger jer - næste gang håber vi dog ikke, at vi får så meget brug for jer, som vi gjorde denne gang.

Af hjertet tak, for gavmildhed og forståelse.

Mvh Mathias og familie.

Værelsestip: Kom når badeland åbner, der bliver godt pakket over middag.
    Dato for ophold: januar 2023
    2  Tak, Mathias I
    Anmeldt d. 18. november 2022

Glemte noget tøj i skab i et feriehus. Allerede samme dag blev der gjort opmærksom på forglemmelsen. Fik oplyst, at dagen efter ville rengøreren aflevere tøjet.
    Det blev ikke gjort og indtil dato er tøjet pist borte. Det er nu 6 uger siden. Stadig påstås, at selvfølgelig efterser kontrollen alle skabe???????????

Dato for ophold: oktober 2022
      • Renlighed
    Tak, LightPacker668567
    Anmeldt d. 9. august 2022 fra mobile enheder

Overraskende veludtænkt bygning var overrasket over man gik ind og der var spise steder en shop bolighaj, scene, lille Vegas mm. Og Ingen overpriser andet end selve entré på aquadorm vil sige selve vand området virker lille i forhold til Rødby men alt i alt rigtig flot der er bare lang vente til til rutsjebanerne dem hvor man skal have bade ring med men pris for mad var ikke så slemt det ikke noget at råbe hurra for men oki spiseligt.

Værelsestip: Husk badetøj
    Dato for ophold: august 2022