En dejlig forlænget weekend i Lalandia Billund, som tog en uventet drejning. Vi skulle tjekke ud søndag den 15. Januar, men lørdag den 14. om eftermiddagen, får min hustru smerter og svært ved at trække vejret, mens ungerne var i monky tonky land. Personalet i Lalandia var på med det samme og meget opmærksomme på hende hele vejen igennem. Der blev ringet til skadestuen og så kørte vi. Ingen af de unge mennesker der var på arbejde, slap hende med øjnene på noget tidspunkt. Det var trygt at efterlade hende hos personalet, mens jeg fik afsat børnene hos bedsteforældrene, der heldigvis også havde et hus den weekend.
Da hun blev indlagt og opereret for en sammenfaldet lunge, kunne vi godt se at vi ikke skulle retur til Bornholm søndag. Så vi kontaktede Lalandia, forklarede situationen og fik med det samme et døgn mere i hytten samt åbnet afgangen på armbåndene. Lalandias vagt/tekniker kom personligt ned til huset og så til mig og børnene. Fuldstændig fantastisk service og mere end vi havde turde drømme om, i den situation vi stod i.
Derfor skal der lyde en kæmpe tak og enormt stor ros til hele Lalandia koncernen og de ansatte på stedet. Vi følte os set, taget alvorligt og vi følte os omsorgsfuldt behandlet hele vejen igennem. Tusind tak 🙏🏻 det er bestemt ikke sidste gang vi besøger jer - næste gang håber vi dog ikke, at vi får så meget brug for jer, som vi gjorde denne gang.
Af hjertet tak, for gavmildhed og forståelse.
Mvh Mathias og familie.