Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises Tripadvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Gem
Anmeldelseshøjdepunkter
***** hyggested

Et rigtig dejligt sted i hjertet af Aarhus med et dejligt cafe og restaurant miljø. Bestemt et... læs mere

Anmeldt d. 4. maj 2019
M74JZmichaelr
,
Brabrand, Danmark
Stedet hvor vi vader frem og tilbage

Hvis du elsker at de på mennesker, så vad en tur op og ned ad Vadestedet. Så får du et herligt... læs mere

Anmeldt d. 25. juni 2018
jopi2016
,
Horsens, Danmark
Læs alle 29 anmeldelser
  
Google
De mest populære ture og aktiviteter i og omkring Århus
fra 53,23 $
Flere oplysninger
fra 39,61 $
Flere oplysninger
fra 205,01 $
Flere oplysninger
fra 199,71 $
Flere oplysninger
Anmeldelser (29)
Filtrer anmeldelser
29 resultater
Medlemsvurdering
8
20
1
0
0
Type rejsende
Tidspunkt på året
SprogAlle sprog
Flere sprog
Medlemsvurdering
8
20
1
0
0
Se, hvad de rejsende siger:
Valgte filtre
Filtre
Opdaterer listen...
1-6 af 29 anmeldelser
Anmeldt d. 11. februar 2020

Jeg går ofte op og ned langs åen med venner og veninder, da det er et rigtigt hyggeligt sted med mange caféer, restauranter, barer osv. lige i hjertet af Aarhus. Kan særligt anbefale at besøge stedet om aftenen, sommeren, julen og til nogle af de mange arrangementer der foregår. Bliver også flittigt brugt i weekenden af folk som fester i byen.

Dato for oplevelse: december 2019
Tak, thomas2pro
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt d. 4. maj 2019

Et rigtig dejligt sted i hjertet af Aarhus med et dejligt cafe og restaurant miljø. Bestemt et besøg værd.

Dato for oplevelse: juni 2018
Tak, M74JZmichaelr
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt d. 25. juni 2018

Hvis du elsker at de på mennesker, så vad en tur op og ned ad Vadestedet. Så får du et herligt indtryk at Aarhus liv og glade dage.

Dato for oplevelse: april 2018
Tak, jopi2016
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt d. 9. oktober 2017

Med lidt held kan man finde en siddeplads i udendørs-serveringen, eller må man tage sine (medbragte) forfriskninger med til et af de mange hygge-"spots" ved åen.

Dato for oplevelse: oktober 2017
Tak, Peder_Emil
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt d. 6. september 2017

Ligger ved det ældste Aarhus. Her ligger en række cafeer hvor man nyde livet ved åen. Ligeud kommer man til Latinerkvarteret.

Dato for oplevelse: juli 2017
Tak, johnbaek
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Se flere anmeldelser