Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises Tripadvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Super oplevelse”
Anmeldelse af Bådcafé

Bådcafé
nr. 74 af 626 Restauranter i Århus
Prisklasse: 9 $ - 35 $
Restaurantoplysninger
Anmeldt 1. november 2020

Lige fra vi ankom til slut var vi i professionelle hænder, og samtidig var frokosten i top! Vi var tre venner, der fik noget forskelligt!

Dato for besøg: oktober 2020
    • Værdi
    • Service
    • Mad
Tak, Buchwald50
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (128)
Medlemsvurdering
Type rejsende
Tidspunkt på året
Sprog
  • Flere sprog

2-6 af 128 anmeldelser

Anmeldt 30. august 2020

Maden var fantastisk og hele båd konceptet er så fint.
Kan i den grad anbefales.
Portionerne er store, så den sultne mand skal nok blive mæt.

Dato for besøg: august 2020
Tak, aemillner
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 18. august 2020 fra mobile enheder

Super dejlig frokost med skøn havudsigt. Virkelig en skøn oplevelse. Og betjeningen var i top. Kommer gerne igen.

Dato for besøg: august 2020
2  Tak, 254karstene
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 9. august 2020

Hvad kan være bedre end at, nyde en Brunch, på en bådcafe, der ligger i vandet og gynger, ved Marselisborg lystbådehavn. Super dejlig betjening, masser af borde både ombord på skibet, men også uden for, en god Brunch og drikkevarer, jouice, kaffe ad libitum. også god til frokostrettet. aftensmad, eller bare hygge med en drink i aftensolen, og kigge ud over havet.

Dato for besøg: august 2020
    • Værdi
    • Service
    • Mad
2  Tak, 855JohnL855
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 5. august 2020 fra mobile enheder

Yderst på molen ligger en lille perle du skal prøve!!

Hyggelig betjening - smilende og imødekomne personale, en super skipperbrat med udsøgte valg af råvare, det blev mod forventning en lille uforglemmelig oplevelse - tak for det!!
I andre der læste dette skulle under jeg selv et besøg på denne lille perle på Århus lystbådhavnens yderste mole - virkelig godt!!

Dato for besøg: august 2020
1  Tak, 453jessn
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.

Rejsende, der kiggede på Bådcafé, kiggede også på

Århus, Østjylland
 

Har du været i Bådcafé? Fortæl om dine oplevelser!

Skriv en anmeldelse Tilføj billeder

Ejere: Hvad er jeres holdning til sagen?

Ejer eller bestyrer du denne ejendom? Gør krav på din registrering gratis, så du kan svare på anmeldelser, opdatere din profil og meget mere.

Gør krav på din registrering