Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises Tripadvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Brunch ved vandet i Aarhus”
Anmeldelse af Bådcafé

Bådcafé
nr. 75 af 618 Restauranter i Århus
Prisklasse: 9 $ - 35 $
Restaurantoplysninger
Anmeldt 9. august 2020

Hvad kan være bedre end at, nyde en Brunch, på en bådcafe, der ligger i vandet og gynger, ved Marselisborg lystbådehavn. Super dejlig betjening, masser af borde både ombord på skibet, men også uden for, en god Brunch og drikkevarer, jouice, kaffe ad libitum. også god til frokostrettet. aftensmad, eller bare hygge med en drink i aftensolen, og kigge ud over havet.

Dato for besøg: august 2020
    • Værdi
    • Service
    • Mad
2  Tak, 855JohnL855
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (128)
Medlemsvurdering
Type rejsende
Tidspunkt på året
Sprog
  • Flere sprog

5-9 af 128 anmeldelser

Anmeldt 5. august 2020 fra mobile enheder

Yderst på molen ligger en lille perle du skal prøve!!

Hyggelig betjening - smilende og imødekomne personale, en super skipperbrat med udsøgte valg af råvare, det blev mod forventning en lille uforglemmelig oplevelse - tak for det!!
I andre der læste dette skulle under jeg selv et besøg på denne lille perle på Århus lystbådhavnens yderste mole - virkelig godt!!

Dato for besøg: august 2020
1  Tak, 453jessn
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 4. august 2020 fra mobile enheder

Super oplevelse
Vi fik en virkelig veltillavet middag på båden
Det vil næsten være for meget at gå i detaljer med ingredienserne, men alt var godt afstemt og gav en god samlet ret
Fik blandt andet: stegte kammuslinger, unghanebryst, mørk sej
Godt koncept, få retter- men meget varieret
God og nærværende betjening med smil.
Absolut ikke vores sidste besøg

Dato for besøg: august 2020
Tak, Jan L
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 23. juli 2020 fra mobile enheder

Maden OK - stedet OK.
Hyggelig atmosfære og en beliggenhed hvor den maritime stemning giver et ekstra pift.
Betjeningen.... der var problemer med en printer og det overskyggede lidt betjeningens opmærksomhed på kunderne. En tjener var super effektiv og opmærksom på kunderne, hvilket man ikke kunne sige om de andre.

Dato for besøg: juli 2020
1  Tak, oleaarenstrup
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 21. maj 2020 fra mobile enheder

Have reserveret i forvejen. Grundet godt vejr kunne man ikke sidde indenfor, da der var alt for varmt. Vi skabte selv en plads blandt støvsuger og værktøj ude på dækket.
Der var to søde nye piger på dæk, for at servicere alle kunderne. De løb rundt som forvildet og virkede ikke til at have overblik. Vi fik menu kort, og måtte vente 15 min. før vi selv måtte påkalde os service for at bestille. Drikkevarerne kom og intet mere. Efter yderlig 30 min måtte vi påkalde servitricen og høre hvor vores mad blev af. Hun undersøgte om kom hurtigt retur med det. Hun kom selv i tanke om vi også skulle have bestik og brød til. Havde glemt smørret, ville gå retur efter det. Efter hun havde løbet frem og tilbage i ti min. måtte vi selv igen efterspørge smørret. Hun virkede til at have glemt alt om det.
Jeg fik en frokost anretning som lød på fiskefrikadeller med bulgur salat. Fiskefrikadellerne og remouladen smagte rigtig fint, dellerne var dog lige i underkanten at være gennemstegt. Resten af maden var ok, men ikke fantastisk. Jeg blev desværre ikke mæt.
Min gæst fik skibs planken, og blev meget mæt.

Dato for besøg: maj 2020
1  Tak, Kamillakolind
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.

Rejsende, der kiggede på Bådcafé, kiggede også på

Århus, Østjylland
 

Har du været i Bådcafé? Fortæl om dine oplevelser!

Skriv en anmeldelse Tilføj billeder

Ejere: Hvad er jeres holdning til sagen?

Ejer eller bestyrer du denne ejendom? Gør krav på din registrering gratis, så du kan svare på anmeldelser, opdatere din profil og meget mere.

Gør krav på din registrering