“Fuldstændig fantastisk - kommer helt sikkert igen”
Anmeldelse af Brasserie Belli

Brasserie Belli
nr. 34 af 927 Restauranter i Århus
Prisklasse: 150 kr. - 280 kr.
Køkkener: Fransk
Flere restaurantoplysninger
Restaurantoplysninger
Spisemuligheder: Morgenmad, Efter lukketid, Reservationer
Kvarter: Midtbyen
Anmeldt 7. februar 2024 fra mobile enheder

Klart noget af det bedste mad og noget af den bedste service vi længe har fået. Vi startede med et glas bobler som velkomstdrink og fik derefter en hovedret hver. Maden var virkelig lækker og veltillavet, og der manglede ikke noget. Vi var desværre alt for mætte til at spise dessert efterfølgende, men det skal vi helt klart prøve, når vi kommer igen. Service var i top på trods af, at restauranten var helt fyldt.

Dato for besøg: februar 2024
Tak, Anne Sofie J
Sprog
  • Flere sprog

Anmeldt 3. december 2023

Belli er virkelig en restaurant-perle i Aarhus. Vi fandt den kun via omtalen her på Tripadvisor, og havde blot forventet en okay aftensmad. Men for pokker hvor var det godt!

Selvom julemenuen lokkede, så var der Boeuf Bourguignon på a la carte kortet, og det faldt vi alle for. Det er den bedste BB jeg nogensinde har fået - punktum! I kombination med en suppe (godt på en kold vinterdag) og en Tarte Tatin plus nogle gode glas vin, så var vi overvældede og mætte, da vi gik derfra.

Helt sikkert på gensyn næste gang jeg er i Aarhus

Dato for besøg: december 2023
    • Mad
Tak, Henrik S
Anmeldt 16. oktober 2023 fra mobile enheder

God betjening med humor og lidt dejlige drillerier.
Bord blev booket samme dag, og vi var heldigvis heldige, da var mange gæster. Tilbud på Prosecco ved booking. Super!
Dejlig mad sammen med gode venner.
Tak for besøget.

Dato for besøg: oktober 2023
Tak, Steen Rosborg M
Anmeldt 12. marts 2023 fra mobile enheder

Vi var der inden vi skulle til arrangement i Musikhuset.
Vi havde bestil koncertmenuen on-line.
Det var virkelig god mad.
Særligt svampesuppen var jeg begejstret for.
Rigtig sød betjening.
Ikke sidste gang vi har været her.

Dato for besøg: marts 2023
Tak, olef653
Anmeldt 7. februar 2023 fra mobile enheder

Fantastisk hyggeligt sted med super betjening og skøn atmosfære. Vi fik en mest lækre stjerneskud. Skal absolut spise der igen og kan på det varmeste anbefale det.

Dato for besøg: februar 2023
Tak, Anita T

Rejsende, der kiggede på Brasserie Belli, kiggede også på

Århus, Østjylland

Har du været i Brasserie Belli? Fortæl om dine oplevelser!

Skriv en anmeldelse Tilføj billeder

Ejere: Hvad er jeres holdning til sagen?

Gør krav på din registrering