“L’estragon’s sommervisit i Ebeltoft er en dejlig nyskabelse. Håber det gentages i 2023.”
Anmeldelse af L'estragon

L'estragon
nr. 28 af 936 Restauranter i Århus
Prisklasse: 298 kr. - 746 kr.
Flere restaurantoplysninger
Restaurantoplysninger
Spisemuligheder: Efter lukketid, Reservationer
Kvarter: Midtbyen
Anmeldt 3. august 2022 fra mobile enheder

L’estragon har i 5 uger været sommerens gode kulinariske nyhed i Ebeltoft, hvor de har huseret i Smag’s lokaler (Smag holder sommerferie).
Vi spiste frokost i dag, og det var en fornøjelse. Dejlig nærværende betjening af unge mennesker, fremragende mad og en fantastisk udendørs have. Bravo! Vi håber på en gentagelse i 2023!

Dato for besøg: august 2022
Tak, Christiansen1966
Sprog
  • Flere sprog

Anmeldt 22. juli 2022

Vi besøgte L'estragon i Ebeltoft i går og det var en super oplevelse.
Fantastisk mad, vin der passede så godt til og super engageret betjening.
Maden blev serveret i de smukkeste omgivelser. Jeg elsker den have.
Kæmpe anbefaling herfra.
Håber I gør det igen næste år.

Dato for besøg: juli 2022
    • Mad
1  Tak, tinehassej
Anmeldt 23. maj 2022

L'estragon er en herlig lille restaurant; med plads til få gæster, så man føler sig heldig, når det lykkes at få et bord til 8 en lørdag til frokost, mens der er Garnstafet. Bordet var endnu en gang smukt dækket; med blomster og porcelæn som gav en dejlig sommerstemning. Maden veltillavet og de små kuvertbrød svære at holde fingrene fra. Og egentlig dejligt at der er en 3-retters menu til en rimelig pris; ikke noget med at spilde tid på at gruble over et menykort, og dejligt at spise den samme mad alle de 6 voksne(de 2 børn fik menuen fra McDonalds og det var OK). Vinmenuen var lige i øjet, sjældent har en dessertvin smagt så godt. Også dejlige øl. Alt i alt en oplevelse i top.

Dato for besøg: maj 2022
    • Mad
1  Tak, Kitchenwitch122
Anmeldt 6. april 2022

L’estragon er en lille perle blandt de Århusianske restauranter. Vi blev taget godt imod af den mandlige tjener og anvist et bord midt i i restauranten, som på alle måder oser af rustik, fransk charme.

To af os skulle gennem alle retterne (seks styk), medens resten af selskabet valgte tre retter, der til gengæld blev tilpasset, så de ikke gik sultne derfra.

Om maden kan man sige, at alle retter smagte herligt, og for en kødelsker som mig var jeg imponeret over retten med kål og limabønner. Generelt var køkkenets niveauet højt, og alt var veltilberedt, friskt og med masser af smag, og alle ingredienser i harmoni med hinanden på tallerkenen.

Betjeningen var ligeledes rigtig god, og de anbefalede flasker vin passede glimrende til retterne. Vi følte aldrig, at vi manglede opmærksomhed fra tjeneren, og der var også tid til at få en uformel snak om vinen, maden eller livet undervejs - sådan skal en god betjening være.

Vi blev der fire timer, og gik derfra mætte og tilfredse i højt humør. Jeg kommer gerne på L’estragon igen.

Dato for besøg: april 2022
Tak, augustchristiank
Anmeldt 3. april 2022 fra mobile enheder

Vi fik fem fantastiske retter, som var både smukt anrettede og super velsmagende. Vinen passede så fint til maden, også selvom vi ikke valgte den fulde vinmenu. Lokalet er super hyggeligt og intimt med smukke håndblæste vandglas i mange farver og små brødtallerkener i mange forskellige stel. Det var med til at skabe den hyggelige stemning. Vi fik den venligste og meget vidende betjening, hvilket fuldendte vores aften på fineste vis. Vi kommer helt sikkert igen.

Dato for besøg: april 2022
Tak, 311metteh

Rejsende, der kiggede på L'estragon, kiggede også på

Århus, Østjylland
Århus, Østjylland

Har du været i L'estragon? Fortæl om dine oplevelser!

Skriv en anmeldelse Tilføj billeder

Ejere: Hvad er jeres holdning til sagen?

Gør krav på din registrering