Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises Tripadvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Dejligt sted og fremragende pizzaer”
Anmeldelse af Cafe Piccolina

Cafe Piccolina
nr. 3 af 654 Restauranter i Århus
Prisklasse: 10 US$ - 19 US$
Flere restaurantoplysninger
Restaurantoplysninger
Spisemuligheder: Reservationer
Kvarter: Midtbyen
Beskrivelse: I skolernes sommerferie (28,29,30,31), efterårsferie (42) og vinterferie (7) holder vi åbent fra kl12 med undtagelse af søndag og mandage. Fra mandag uge 43 holder vi ferielukket i 10 dage.
Anmeldt 1. maj 2022

Rigtig hyggeligt sted i uformelle rammer. Maden var præcis som den skulle være og betjeningen var venlig og præcis. Vi var 6 personer og fik alle sprøde og lækre pizzaer

Dato for besøg: april 2022
    • Værdi
    • Service
    • Mad
1  Tak, FamJeppesen
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af Tripadvisor LLC. Vi udfører kontrol på anmeldelser.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (1.316)
Medlemsvurdering
Type rejsende
Tidspunkt på året
Sprog
  • Flere sprog

9-13 af 1.316 anmeldelser

Anmeldt 15. april 2022

Fantastisk pizza med god smag og værdi for pengene. Romantisk og hyggeligt sted. Dog lidt hurtige til at fjerne tallerkener og glas når man var færdig - selvom andre stadig sad og nødt deres mad endnu

Dato for besøg: april 2022
Tak, thomassC8243XV
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af Tripadvisor LLC. Vi udfører kontrol på anmeldelser.
Anmeldt 13. marts 2022

Vi har nu kommet på Piccolina i over 4 år og maden samt betjeningen har altid været i top.

Hyggelig italiensk stemning og ejeren Salvo er god til at alle gæsterne til at føle sig hjemme.

Dato for besøg: marts 2022
1  Tak, A5300WRkimc
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af Tripadvisor LLC. Vi udfører kontrol på anmeldelser.
Anmeldt 18. februar 2022 fra mobile enheder

Super pizzasted. Hyggeligt. God stemning. Effektivt køkken. Små sjove beskeder på væggene. Lidt dyrt, men ok ift oplevelse og kvalitet.

Dato for besøg: februar 2022
Tak, 833kaspere
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af Tripadvisor LLC. Vi udfører kontrol på anmeldelser.
Anmeldt 29. januar 2022 fra mobile enheder

God atmosfære, service og maden var super.
600kr for antipasta, 2 pizzaer og en flaske rødvin er en super pris.
Vi kommer igen

Dato for besøg: januar 2022
Tak, SteffenAndersen1972
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af Tripadvisor LLC. Vi udfører kontrol på anmeldelser.

Rejsende, der kiggede på Cafe Piccolina, kiggede også på

 
Århus, Østjylland
 

Har du været i Cafe Piccolina? Fortæl om dine oplevelser!

Skriv en anmeldelse Tilføj billeder

Ejere: Hvad er jeres holdning til sagen?

Ejer eller bestyrer du denne ejendom? Gør krav på din registrering gratis, så du kan svare på anmeldelser, opdatere din profil og meget mere.

Gør krav på din registrering
Indtægter påvirker de oplevelser, der er fremhævede på denne side, få flere oplysninger.