Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises TripAdvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Italiensk pizza når det er bedst!”
Anmeldelse af Cafe Piccolina

Cafe Piccolina
nr. 4 af 635 Restauranter i Århus
Udmærkelsescertifikatet
Prisklasse: 11 $ - 21 $
Flere restaurantoplysninger
Restaurantoplysninger
Spisemuligheder: Reservationer
Beskrivelse: Vi holder ferielukket d. 20-21 Juli. Vi ønsker alle en god ferie.
Anmeldt 4. december 2018

Dejlige pizza'er og et godt udvalg af disse, god betjening og en fin italiensk stemning. Der er også mulighed for lasagne, men ikke så mange andre retter

Dato for besøg: oktober 2018
Tak, Conniezall
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (1.056)
Medlemsvurdering
Type rejsende
Tidspunkt på året
Sprog
  • Flere sprog

17-21 af 1.056 anmeldelser

Anmeldt 2. december 2018 fra mobile enheder

De bedste pizzaer vi til dato har fået serveret i Aarhus. Sprøde med tynd bund, lækkert og meget velsmagende fyld. De bedste anbefalinger herfra

Dato for besøg: december 2018
Tak, 895beritt
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 24. november 2018 fra mobile enheder

Har nu besøgt stedet flere gange, og har kun haft super gode madoplevelser.
Kort sagt, super lækker italiensk cafe med masser af atmosfære.
Rigtig gode pizzaer, råvarer i høj kvalitet og charmerende italienske værter.
Vi bor i Aalborg men besøger Piccolina hver gang vi er i Aarhus.

Dato for besøg: november 2018
Tak, 664trinet
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 14. november 2018

Et helt igennem hyggeligt sted med opmærksomt personale, der hele tiden tjekker om du mangler noget.
Sort humor skal man kunne tåle - heldigvis :-)

Dato for besøg: november 2018
    • Værdi
    • Service
    • Mad
Tak, ElmaLomholdt
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 7. november 2018 fra mobile enheder

Efter at have læst de gode anmeldelser fra dette sted, skulle det selvfølgeligt besøges - og man blev ikke skuffet! Uden tvivl den bedste pizza jeg har fået indenfor Danmarks grænser. God vin og god service
Vi kommer helt sikkert tilbage

Dato for besøg: oktober 2018
Tak, 388teddyk
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.

Rejsende, der kiggede på Cafe Piccolina, kiggede også på

Århus, Østjylland
 

Har du været i Cafe Piccolina? Fortæl om dine oplevelser!

Skriv en anmeldelse Tilføj billeder

Ejere: Hvad er jeres holdning til sagen?

Ejer eller bestyrer du denne ejendom? Gør krav på din registrering gratis, så du kan svare på anmeldelser, opdatere din profil og meget mere.

Gør krav på din registrering