“Super god service”

Flere restaurantoplysninger
Restaurantoplysninger
Spisemuligheder: Efter lukketid, Reservationer
Kvarter: Midtbyen
Beskrivelse: Restaurant KöD Aarhus er dit steakhouse, hvor du i de charmerende omgivelser kan nyde en overdådig middag suppleret med gode vine og Aarhus’ bedste betjening. Konceptet er kød af den fineste kvalitet i form af bøffer fra de bedste udskæringer fra Danmark, USA og Uruguay. De møre bøffer kombinerer du med vores lækre udvalg af sideorders og saucer. Efter middagen kan du gå om bord i vores lækre drinkskort, hvor dygtige bartendere til lyden af sprøde toner sørger for, at du kan slutte aftenen af på bedste vis.
Anmeldt 18. februar 2023

Vanvittig god mad, hyggelig atmosfære og rigtig god service. Tjenerne var utrolig opmærksom på os uden at stå i “nakken” på os hele tiden - var nærmest usynlig og alligevel hele tiden på pletten. Maden var vanvittig god og klart et sted vi vil besøge igen. Meget mere en godt kød

Tak, piatofteskovs
DiningSix Kundeservice, Markedsføring hos KöD Aarhus, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 22. februar 2023

Hej Pia,

Mange tak for de fine ord!
Det er dejligt at høre at I nød besøger og servicen!

Vi håber på at se jer igen.

Sprog
  • Flere sprog

Anmeldt 17. februar 2023 fra mobile enheder

Denne torsdag aften var der tæt på full house. Vi kendte konceptet fra tidligere besøg, så bestillingen handlede mest om bøfstørrelse. Trods de mange gæster var der ingen nævneværdig ventetid på maden.
Kødet fra Uruguay var mørt, men manglede smag. Det var tydeligvis tilberedt sous vide, som jeg synes, giver et kedeligt resultat, men som er hensigtsmæssigt for sådant et køkken. Pomfritterne og de grillede majs var alt for salte.

Konceptet er efterhånden slidt og helt sikkert outdatet med så meget kød på tallerken - og så kød fra Uruguay.

Prisen følger med bøfstørrelsen, og er ret pebret i forhold til kvaliteten. Derfor kun tre små stjerner.
Der skal ske en del med konceptet før jeg vil overveje, at vende tilbage til restauranten.

Tak, 952nielsd

Hej Niels,

Tak for at dele din oplevelse på vores restaurant med os.

Jeg må bklage for at vi ikke har levet op til jeres forventninger ift. vores kød.
Dertil også at i selvfølgelig skal være velkomne til at tiltalte maden overfor jeres tjener, når nu jeres pomfritter og majs var alt for salte. Så skal vi selvfølgelig nok sørge for at lave en ny omgang til jer.

Endnu en gang tak dit besøg ikke mindst din anmeldelese.

Anmeldt 13. februar 2023

Fantastisk mad med super lækkert kød. Vores førsste gang på KöD så vi valgte søndags buffet til 295,- ptr. person kødet var super lækkert, sides var perfekte bla. ponfriiterne var en stor succes hos underne. Næste gang vil vi prøve den "dyre" steak :-)
Pladsen omkring bordene gav en dejlig "privat" atmosfære med langt til nabobordene.

• Mad
Tak, JanMaPi
DiningSix Kundeservice, Gæsteansvarlig hos KöD Aarhus, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 14. februar 2023

Hej JanMaPi,

Tak fordi du brugt tid til at vurdere din oplevelse hos os. Det sætter vi stor pris på!
Vi håber at byde jer velkommen snart igen!

Mvh Rikke, KöD Aarhus

Anmeldt 16. november 2022 fra mobile enheder

Købte signatur menuen med vin menu. Service minded personale, men ikke super professionelle. Bordet jeg sad ved var ikke tørret af efter tidligere gæster, vin menuen blev først glemt, og efterfølgende ville de hælde rødvin i det glas jeg lige havde fået hvidvin i osv.
Lækkert brød til ventetiden, hvor også saltkarret blev fyldt, men der var rigelig salt i retterne.
Fik jomfruhummer ravioli til forret, som var alt for salt med meget lidt hummersmag. Pastaen var klæg og torskestykkerne inden i var minimale.
Bestilte bøffen medium rare, men den blev serveret rare hvilket var mit held, virkelig en skøn, mør og velsmagende bøf. Spændede tilbehør, hvor pebersovsen dog var alt for stærk, og tomatsalaten meget sød. De friterede majs var lækre og en god side, igen meget salte.
Desserten var fin, sorbeten dog iskrysalliseret, og de lyserøde æggehvider fra vinmenuen, var ikke lige noget for mig, men smag og behag er jo forskellig.

Dato for besøg: november 2022
1  Tak, brandhof2020
DiningSix Kundeservice, Markedsføring hos KöD Aarhus, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 25. november 2022

Hej Brandhof,

Mange tak for at give os feedback for restauranten.

Du skal have stor tak for at komme med en så dybdegående feedback til vores menu. Vi er altid glad for både ris og ros.
Jeg kommer til at sende din feedback videre til restauranten, så de kan genoverveje/justere i menuen.
Der er altid plads til forbedringer alle steder, så vi er selvfølgelig glade for at få præciseret lige det, som gæsterne mener der kan gøres bedre.

Endnu en gang tusinde tak for din feedback og ikke mindst dit besøg.

Anmeldt 17. oktober 2022 fra mobile enheder

Jeg holdt min fødselsdag på KÖD sammen med min mand og mine børn. Det var super lækker mad. God service, rar og kompetent tjener som sørgede for vi havde en dejlig aften. God plads mellem borderne.

Dato for besøg: oktober 2022
Tak, Connector655904
DiningSix Kundeservice, Gæsteansvarlig hos KöD Aarhus, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 19. oktober 2022

Kære Connector655904

Vi håber at byde jer velkommen snart igen! :-)

Mvh Rikke / KöD Aarhus

Rejsende, der kiggede på KöD Aarhus, kiggede også på

Århus, Østjylland

Har du været i KöD Aarhus? Fortæl om dine oplevelser!

Skriv en anmeldelse Tilføj billeder

Ejere: Hvad er jeres holdning til sagen?

Gør krav på din registrering