Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises Tripadvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Gem
Anmeldelseshøjdepunkter
Kulturelt og kunstnerisk mekka

I Aarhus stimler kreative og alternative fag sammen i de gamle haller, hvor jernbanens tog og vogne... læs mere

Anmeldt d. 6. juli 2019
Tanderups
,
Århus, Danmark
fra mobile enheder
Spændende sted

Rigtig spændende sted, med stort fokus på innovation, iværksætteri m.m. lækker café og nogle meget... læs mere

Anmeldt d. 26. oktober 2018
louisev330
,
Helsingør, Danmark
fra mobile enheder
Læs alle 83 anmeldelser
  
Google
De mest populære ture og aktiviteter i og omkring Århus
fra 53,77 $
Flere oplysninger
fra 39,95 $
Flere oplysninger
fra 201,44 $
Flere oplysninger
fra 21,25 $
Flere oplysninger
Anmeldelser (83)
Filtrer anmeldelser
83 resultater
Medlemsvurdering
28
39
13
2
1
Type rejsende
Tidspunkt på året
SprogAlle sprog
Flere sprog
Medlemsvurdering
28
39
13
2
1
Se, hvad de rejsende siger:
Valgte filtre
Filtre
Opdaterer listen...
3-8 af 83 anmeldelser
Anmeldt d. 26. oktober 2018 fra mobile enheder

Rigtig spændende sted, med stort fokus på innovation, iværksætteri m.m. lækker café og nogle meget interressante rammer. Som turist savner jeg lidt en tydligere profil af hvad huset kan byde mig, og hvorfor jeg, udover det arkitektoniske, skal vælge at bruge tid her.

Dato for oplevelse: oktober 2018
Tak, louisev330
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt d. 27. august 2018

Vi var til fødselsdag her og fik morgenmad. Der var et fint udvalg, ok betjening og varm kaffe. Det er et meget specielt rum at være i.

Dato for oplevelse: januar 2018
Tak, RobertHolstAndersen
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt d. 25. august 2018

fik serveret nogle udmærkede retter og betjeningen er venlig. Udenfor er det værd at gå helt op på toppen af det skrå tag.

Dato for oplevelse: september 2017
Tak, advobie
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt d. 15. august 2018

Når man tænker på at dette engang var min gamle arbejdsplads hvor der lå et logistiklager og hvor togvogne kunne køre ind og blive tømt med varer så er jeg imponeret over det de har udrettet her. Mange sjove steder og underholdning for et hvert menneske.

Dato for oplevelse: februar 2018
Tak, scheuerlein1973
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt d. 19. juli 2018 fra mobile enheder

Godsbanen har mange forskellige arrangementer som klart kan anbefales. Der er blandet andet også mulighed for at printe plakater mm. i flere forskellige størrelser. Derudover er der også etableret forskellige værksteder som er et besøg værd.

Dato for oplevelse: juli 2018
Tak, 286gittej
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Se flere anmeldelser