Åben i dag: 10.00 - 17.00
Anmeldelseshøjdepunkter
Flot udstilling.

Flotte udstillinger om jernalderen, bronzealderen med mere, samt deres hovedudstilling om... læs mere

Anmeldt d. 17. juli 2024
Traveler45336301102
Spændende dag

Flot bygning og fantastiske udstillinger — godt udvalg i caféen til fornuftige priser. God mulighed... læs mere

Anmeldt d. 15. juli 2024
Jonna S
Skive, Danmark
Læs alle 2.085 anmeldelser

Anbefalede oplevelser i og omkring Århus
Flere oplysninger
Anmeldelser (2.085)
2.085 resultater
1.593
1.593
16-21 af 2.085 anmeldelser
Anmeldt d. 8. august 2023 fra mobile enheder

Virkelig gennemført, spændende udstillinger. Spændende for både børn og voksne. Der er pænt og rent …………………………………..

Dato for oplevelse: august 2023
Tak, anderssvalgaard
Anmeldt d. 6. august 2023 fra mobile enheder

Fantastisk museum at besøge. Der er historie og underholdning til adskellige dage.
Helt klart et besøg hver.
Medbring alle og få et indblik i vores historie og forhistorie.

Dato for oplevelse: marts 2023
Tak, Magnus Just C
Anmeldt d. 5. juli 2023 fra mobile enheder

Det er helt klart et besøg værd. Et er den meget smukke bygning men også udstillingerne er så gennemførte - verdensklasse.

Dato for oplevelse: juli 2023
1  Tak, Jan B
Anmeldt d. 4. juli 2023

Fantastisk udstilling og omgivelser. Både den faste og MUMU. Restauranten er ikke prisbillig, men maden er lækker

Dato for oplevelse: juli 2023
Tak, Compass08772901709
Anmeldt d. 26. juni 2023 fra mobile enheder

Her er virkelig noget for hele familien.
Ud af koas er en fantastisk udestilling og det er resten sådan set også.
Vi havde en fantastisk formiddag her og detvar en kæmpe oplevlse for os begge.
Kan varmt anbefale et besøg her og sæt godt med tid af til at se alt.
Vi kommer gerne igen.

Dato for oplevelse: juni 2023