Åben i dag: 10.00 - 17.00
Gem
Anmeldelseshøjdepunkter
En stor oplevelse for hele familien

Moesgaard museum er et fantastisk sted for hele familien. For de voksne er der mange timers... læs mere

Anmeldt for 3 dage siden
Flemse77
Viborg, Danmark
Besøg hos Gravballemanden

En arkitektonisk perle lige uden for Århus. Absolut et besøg værd - og det taget i betragtning, at... læs mere

Anmeldt d. 10. februar 2023
Lone0704
København, Danmark
Læs alle 2.040 anmeldelser

Google
Anbefalede oplevelser i og omkring Århus
fra 59,88 US$
1.554
1.554
10-15 af 2.040 anmeldelser
Anmeldt d. 17. april 2022 fra mobile enheder

Moesgaard er helt klart et besøg værd, hvis du/i skal til Århus. Museet har nogle spændende udstillinger, som altid er velgennemførte. Derudover benytter museet sig af lyd og lys samt mulighed for interaktive oplevelser, der gør et besøg hos Moesgaard til den fantastiske oplevelse det er. Museet retter sig ikke kun med et voksent publikum, men er også et sted for børn og unge. Udover selve udstillingerne, har museet også en fin café med velsmagende mad og kager, et fint madpakkested, flotte pauserum og gode (gratis) P- muligheder.

Dato for oplevelse: april 2022
Tak, Andemand
Anmeldt d. 11. april 2022 fra mobile enheder

Den nye udstilling om Rusvikingerne er lidt kedelig. Vi tog på weekendtur fra Sjælland for at se udstillingen, da de tidlligere udstillinger har været fantastiske, men denne var skuffende. Der var alt for meget nationmuseum over udstillingen…

Dato for oplevelse: april 2022
1  Tak, camillav239
Anmeldt d. 7. april 2022 fra mobile enheder

Virkelig lækkert museum.. Masser af spændende ting at se og de er virkelig gode til at arbejde med lys og opsætning, der tilføjer noget fantastisk til udstillingerne.. Der var en spændende og lidt uhyggelig udstilling om døden da vi var der, helt fantastisk..
Det er turen værd og ved godt vejr, kan man nyde en kop kaffe på terrassen..

Dato for oplevelse: august 2021
1  Tak, 809elinev
Anmeldt d. 6. april 2022

En anderledes og rigtig god oplevelse hvis man vil på museum med hele familien! Fedt med udskiftninger i udstillingerne :))

Dato for oplevelse: september 2021
Tak, laurambroberg
Anmeldt d. 19. marts 2022

Vi besøgte Moesgaard under et weekendophold i Århus.

Vi ankom tidligt (kort efter åbning), hvilket var meget glade for.

Et SUPER museum, med masser af spændende emner

Et fantastisk moderne og overskueligt museum. Vi fik god vejlening fra start, med at tage nogle "pauser" i lyset, når man gik mellem indstillingerne.

Udstillingerne var utroligt flot og spændende sat op.

Dato for oplevelse: marts 2022
1  Tak, Jan L