Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises Tripadvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Åben i dag: 09.00 - 17.00
Gem
Anmeldelseshøjdepunkter
Dansk fortid med et væld af detaljer

Dansk fortid med et væld af detaljer blev udstille med sans for pædagogik og formidling. Et... læs mere

Anmeldt for 2 uger siden
Jakob N
,
København, Danmark
Flot og lærerigt.

Imponerende udstillinger. En anke er der dog. Rummet over Grauballemanden er som at gå på en... læs mere

Anmeldt for 2 uger siden
HELDERDEN
Læs alle 1.998 anmeldelser
  
Google
Anbefalede oplevelser i og omkring Århus
fra 39,51 $
Flere oplysninger
Tidsrejse i Århus
1 anmeldelse
fra 93,27 $
Flere oplysninger
fra 23,91 $
Flere oplysninger
fra 36,11 $
Flere oplysninger
Anmeldelser (1.998)
Filtrer anmeldelser
1.998 resultater
Medlemsvurdering
1.527
389
62
13
7
Type rejsende
Tidspunkt på året
SprogAlle sprog
Flere sprog
Medlemsvurdering
1.527
389
62
13
7
Se, hvad de rejsende siger:
Valgte filtre
Filtre
Opdaterer listen...
3-8 af 1.998 anmeldelser
Anmeldt d. 2. august 2021

Museet ligger i flotte omgivelser med en fantastisk udsigt. Udstillingerne er flot præsenteret. Man har formået at vise det væsentlige uden at det bliver for meget.

Dato for oplevelse: juli 2021
Tak, Marianne P
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt d. 30. juli 2021 fra mobile enheder

Gennemført oplevelse. Vi var afsted med vores børn på 7 og 9, og hele familien havde en rigtig god oplevelse. Fra vi trådte ind ad døren, blev vi hjulpet godt igang af personalet og alle udstillingerne var virkelig gennemførte og levede fuldstændig op til vores forventninger. Kan klart anbefales

Dato for oplevelse: juni 2021
Tak, torstenn235
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt d. 25. juli 2021 fra mobile enheder

Virkelig medrivende museum. Fra første øjekast; museet der skyder op i bakken, se figurerne på trappen i 3D, de velfortalte små faktuelle videoklip i udstillingerne, opstillingerne er scenerier i hjemme og landskabet, stjernehimlen og den flotte placering af gravballemanden.

Dato for oplevelse: juni 2021
Tak, KittyWest2000
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt d. 21. juli 2021 fra mobile enheder

Museets udstilling om neanderthalere var virkelig god, aktiv og informativ.
Udstilling om døden var lidt for passiv.
Udstillinger om forskellige tider var gode og involvererne. Der var blot ekstremt meget læsestof.

Dato for oplevelse: juli 2021
1  Tak, thomaswZ6674NP
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt d. 21. juli 2021 fra mobile enheder

Fantastisk oplevelse men god fortælling af menneskehedens historie, mosefundene var særdeles interessante. Bestemt besøget værd

Dato for oplevelse: juni 2021
Tak, Mrs_Vestergaard
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Se flere anmeldelser