Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises Tripadvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Åben i dag: 09.00 - 17.00
Gem
Anmeldelseshøjdepunkter
Dansk fortid med et væld af detaljer

Dansk fortid med et væld af detaljer blev udstille med sans for pædagogik og formidling. Et... læs mere

Anmeldt for 2 uger siden
Jakob N
,
København, Danmark
Flot og lærerigt.

Imponerende udstillinger. En anke er der dog. Rummet over Grauballemanden er som at gå på en... læs mere

Anmeldt for 2 uger siden
HELDERDEN
Læs alle 1.998 anmeldelser
  
Google
Anbefalede oplevelser i og omkring Århus
fra 39,51 $
Flere oplysninger
Tidsrejse i Århus
1 anmeldelse
fra 93,27 $
Flere oplysninger
fra 23,91 $
Flere oplysninger
fra 36,11 $
Flere oplysninger
Anmeldelser (1.998)
Filtrer anmeldelser
1.998 resultater
Medlemsvurdering
1.527
389
62
13
7
Type rejsende
Tidspunkt på året
SprogAlle sprog
Flere sprog
Medlemsvurdering
1.527
389
62
13
7
Se, hvad de rejsende siger:
Valgte filtre
Filtre
Opdaterer listen...
8-13 af 1.998 anmeldelser
Anmeldt d. 18. juli 2021 fra mobile enheder

Fantastisk museum. Flot udefra og flot indefra. Vi var begejstret for alle udstillingerne. De var sat så flot op. Men kaffen i cafeteriet er dyr i forhold til at den et lunken. Det må der gøres noget ved

Dato for oplevelse: juni 2021
Tak, AnetteOHH
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt d. 12. juli 2021

Fantastisk museum. Vi er normalt ikke de store "museums-gængere" - men det var en super oplevelse - også for vores 2 teenagere. Flotte udstillinger der virkelig er gjort noget ud af - absolut anbefalelsesværdigt.

Dato for oplevelse: juli 2021
Tak, Pia S
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt d. 5. juni 2021 fra mobile enheder

Wau, sikke et museum. Jeg besøgte det med tre børn mellem 15 og 17. Noget spændt på om de synes neanderthalere var spændende, fik vi alle i den grad en oplevelse. Sikke et museum, så meget at se og læse, at gøre, at forstå. Vi var der i 3 timer og ungerne ævlede løs hele vejen hjem. Kan kun anbefales.

Dato for oplevelse: maj 2021
Tak, cphmalmo
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt d. 6. december 2020 fra mobile enheder

Altid et besøg vær. Har årskort og man kan kommet der når det passer en. Dejlig bygning både ude og inde.

Dato for oplevelse: december 2020
Tak, 703oleg
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt d. 28. november 2020 fra mobile enheder

Spændende udstillinger, opstillet lækker, så man bliver taget med ind i den tidsperiode der formidles om. Flotte interaktive tiltag, der gør det til en sjov og spændende oplevelse for både store og små. Den omkringliggende natur er smuk, og udsigten fra taget er betagende.

Dato for oplevelse: juli 2020
1  Tak, udpaaturaldrigsur
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Se flere anmeldelser