Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises Tripadvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Åben i dag: 09.00 - 21.00
Gem
Anmeldelseshøjdepunkter
Danmarks flotteste museum

Virkelig medrivende museum. Fra første øjekast; museet der skyder op i bakken, se figurerne på... læs mere

Anmeldt for 4 dage siden
KittyWest2000
fra mobile enheder
5 * til Moesgaard

Fantastisk oplevelse men god fortælling af menneskehedens historie, mosefundene var særdeles... læs mere

Anmeldt for 1 uge siden
Mrs_Vestergaard
,
Ringsted, Danmark
fra mobile enheder
Læs alle 1.987 anmeldelser
  
Google
Anbefalede oplevelser i og omkring Århus
fra 39,74 $
Flere oplysninger
Tidsrejse i Århus
1 anmeldelse
fra 93,79 $
Flere oplysninger
fra 24,04 $
Flere oplysninger
fra 33,59 $
Flere oplysninger
Anmeldelser (1.987)
Filtrer anmeldelser
1.987 resultater
Medlemsvurdering
1.518
387
62
13
7
Type rejsende
Tidspunkt på året
SprogAlle sprog
Flere sprog
Medlemsvurdering
1.518
387
62
13
7
Se, hvad de rejsende siger:
Valgte filtre
Filtre
Opdaterer listen...
666-671 af 1.987 anmeldelser
Anmeldt d. 3. juli 2016

Vi besøgte Moesgårda Museum en regnvejrsdag her i juli med familie. Mangespændende udstillinger, bl.a. Gladiatorudstillingen.

Dato for oplevelse: juli 2016
1  Tak, 381bjarnea
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Denne anmeldelse er oversat fra Engelsk. Se original
Anmeldt d. 1. juli 2016

Jeg besøgte Moesgaard Museum nær Århus for at se en udstilling om gladiatorerne i Rom, og jeg blev blæst omkuld.
Det var et fremragende udstilling og var lavet på en sådan måde, at man følte, at man virkelig oplevede en dag i Colosseum i Rom. Det var så levende. Bare fantastisk.
I resten af det meget store museum var der flere andre meget interessante udstillinger.
Virkelig et besøg værd for alle.

1  Tak, Torben Palle B
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.Oprindeligt indsendt på Engelsk om www.tripadvisor.com. Se original
Anmeldt d. 30. juni 2016

Var med børnebørn en tur til Moesgaard museums specieludstilling vedr. Gladiatorer,en helt igennem stor oplevelse, til alle : KOM AFSTED,det er virkelig en stor oplevelse,alle pengene værd

Dato for oplevelse: juni 2016
Tak, gardin0
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt d. 29. juni 2016

Den faste udstilling er helt klart et besøg værd. De specialudstillinger jeg har oplevet, har været i verdensklasse. Og deres restaurant har rigtig vellavet mad til meget fornuftige priser.

Dato for oplevelse: marts 2016
Tak, 814mikkelj
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt d. 28. juni 2016

Den nuværende udstilling om gladiatorens ROM er både veltilrettelagt og spektakulær.
Samtidig er de udendørs gladiatorkampe underholdende og stemningsmættede.

Dato for oplevelse: maj 2016
Tak, holgerj790
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Se flere anmeldelser