Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises Tripadvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Sådan påvirker betalinger til os rækkefølgen af priser, der vises. Værelsestyperne kan variere.
Hoteller i nærheden
Anmeldelser (632)
Filtrer anmeldelser
632 resultater
Medlemsvurdering
228
268
87
36
13
Type rejsende
Tidspunkt på året
SprogAlle sprog
Flere sprog
Medlemsvurdering
228
268
87
36
13
Se, hvad de rejsende siger:
Valgte filtre
Filtre
Opdaterer listen...
14-19 af 632 anmeldelser
Anmeldt d. 28. juni 2020 fra mobile enheder

Dejligt hotel i rolige omgivelser tæt på alt i Århus. Helt fantastisk stille på de lækre værelser og super lækker morgenmad. Hyggelig terrasse - både til morgenmaden hvis vejret er til det og til en eftermiddagsdrink.

Dato for ophold: juni 2020
Rejsetype: Rejste som par
Tak, ElisabethSJ
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
FlemmingPoulsen1, General Manager hos Comwell Aarhus Dolce by Wyndham, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 2. juli 2020

Kære ElisabethSJ

Tusind tak for de fine kommentarer!
Vi håber at kunne byde jer velkommen tilbage næste gang turen går til Aarhus.

Med venlig hilsen
Flemming Poulsen
Hoteldirektør

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt d. 13. juni 2020 fra mobile enheder

Fantastisk beliggenhed i gå afstand til det meste i centrum.
Fantastisk velkomst af de søde receptionister, meget professionelle.
Pænt og rent men meget koldt værelse.
Morgenmaden var fuldstændig håbløs, masser af borde, men der stod brugt service på bordene, tjenerne var ikke af se, men det lykkedes at få et bord ved at samle den brugte service over på et andet bord.
Håbløs indretning af produkterne til morgenmaden, hvilket gjorde at der var meget kø, samt at der ikke blev fyldt op i tide af brød-ost osv.
Der er plads til forbedring.

Dato for ophold: juni 2020
Rejsetype: Rejste som par
Tak, 780Arrivaben
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
FlemmingPoulsen1, General Manager hos Comwell Aarhus Dolce by Wyndham, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 18. juni 2020

Kære 780Arrivaben.

Tak for din tilbagemelding!
Skønt at se at de positive kommentarer til beliggenhed, service og rengøring.

Til gengæld beklager vi jeres oplevelse med morgenmaden mange gange. Det er på ingen måde den kvalitet vi ønsker vores gæster skal opleve, så det vil der blive fulgt op på så vi kan undgå at det gentager sig.

Vi håber at kunne byde jer velkommen tilbage til Aarhus!

Med venlig hilsen
Flemming Poulsen
Hoteldirektør

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt d. 28. maj 2020

Rummelige værelser med enkel og moderne indretning. Flot udsigt over havnen. Mulighed for gratis te og kaffe når man lyster. God morgenbuffet. Gratis udlån af cykler. I gå afstand til byens butikker, restauranter og kulturerelle udbud.

Værelsestip: 12 etage har flot udsigt.
Dato for ophold: maj 2020
    • Søvnkvalitet
    • Renlighed
    • Service
Tak, Elskeratrejse123
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
FlemmingPoulsen1, General Manager hos Comwell Aarhus Dolce by Wyndham, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 29. maj 2020

Kære Elskeratrejse123

Tusind tak for den positive tilbagemelding, det sætter vi stor pris på!
Vi håber at se jer tilbage i Aarhus.

Med venlig hilsen
Flemming Poulsen
Hoteldirektør

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt d. 15. marts 2020 fra mobile enheder

Weekend ophold for 2 med aftensmad og morgenmad.
Venligt og hjælpsomt personale.
Super lækkert mad.
Hotellets beliggenhed rigtig god - lige i centrum.
Indretning i restauranten og på værelserne er lidt ‘Ikea agtigt’ men ellers virkelig hyggeligt og smagfuldt.

Dato for ophold: marts 2020
Rejsetype: Rejste som par
Tak, AnneF123456
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
FlemmingPoulsen1, Direktør hos Comwell Aarhus Dolce by Wyndham, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 30. marts 2020

Kære Anne F

Tak for din tilbagemelding, den sætter vi stor pris på.

Vores moderne skandinaviske indretning i samarbejde med HAY falder ikke i alles smag, men vi håber alligevel at se jer tilbage en gang i den nære fremtid.

Med venlig hilsen
Flemming Poulsen
Hoteldirektør

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt d. 7. marts 2020 fra mobile enheder

Så lækkert hotel, super værelse ( 901 ) , rigtig god udsigt. Og lækker morgenbuffet ,kommer klart igen . service var helt i top Det var den bedste weekend længe
Og så ligger Århus Street food lige omme bagved hotellet og der var rigtig lækker mad i flere boder

Dato for ophold: februar 2020
Rejsetype: Rejste som par
Tak, Kristian F
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
FlemmingPoulsen1, General Manager hos Comwell Aarhus Dolce by Wyndham, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 3. juni 2020

Kære Kristian F

Det er den her slags tilbagemeldinger der motiverer hele teamet på hotellet til, dag efter dag, at arbejde hårdt på at skabe de gode gæsteoplevelser, tusind tak skal du have!

Vi er så klar til at byde velkommen tilbage næste gang jeres vej falder forbi Aarhus!

Med venlig hilsen
Flemming Poulsen
Hoteldirektør

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Se flere anmeldelser