Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises Tripadvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Byens bedste pizza”
Anmeldelse af Caffè Ispirazione

Caffè Ispirazione
Reservér bord
2
man. 27/9
20:00
nr. 1 af 636 Restauranter i Århus
Udmærkelsescertifikatet
Prisklasse: 8 $ - 25 $
Køkkener: Italiensk, Pizza
Flere restaurantoplysninger
Restaurantoplysninger
Kvarter: Midtbyen
Beskrivelse: Caffe Ispirazione er en kaffebar / pizzeria-restaurant, der stræber efter at have alle produkter af højeste kvalitet, mere økologiske. Størstedelen af ​​Caffe Ispirazione-varer importeres fra Italien af ​​importfirmaet Ispirazione, en selvstændig virksomhed, der er en direkte forbindelse mellem Italien og Danmark. Vi serverer autentisk italiensk espresso og andre kaffedrikke i Caffe Ispirazione. Vi tilbyder hjemmelavet is, pizza (tradionael og gourmet) og sandwich. Derudover har vi mange italienske vine, likører, kaffebønner, organisk olivenolie, organiske oliven, organiske artiskokker og organiske tomater. Vi tilbyder pizza-sandwich og italienske plader (Tapas) fyldt med italienske ingredienser som parmesan, parmaskink, salami og mange andre sorter. De forskellige typer oste, pålæg, pesto og andre specialiteter kan også købes derhjemme. Vi håber at se dig til en dejlig dag på Caffe Ispirazione
Anmeldt 8. august 2021

Byens bedste pizza. Kvaliteten af råvarerne er i top. Ejeren er med til at skabe en dejlig stemning.

Dato for besøg: august 2021
    • Værdi
    • Service
    • Mad
Tak, 230jeppeb
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (174)
Medlemsvurdering
Type rejsende
Tidspunkt på året
Sprog
  • Flere sprog

5-9 af 174 anmeldelser

Anmeldt 8. august 2021

Jeg har prøvet et par gange og spise is her ved caffe inspirazione, det er det bedste is jeg har smagt i Danmark. Pizzaerne har jeg også smagt et par gange, og det er med de bedste råvarer fra Italien, smager vidunderligt!
Derudover har han mange italienske drikke, som også er virkelig gode. Han har også mange gode italienske
Vine!
derudover er det hele økologisk her inde så det er et virkelig
Vidunderligt sted
5 ud af 5

Dato for besøg: august 2021
Tak, sebastiandY6786RV
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 6. august 2021

Fantastisk is og sød italiensk vært ❤️
Stolene er også flotte og økologien går igennem både is, vin og mad. Ligesom at være i Italien!

Dato for besøg: august 2021
Tak, Makassipo
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 5. august 2021 fra mobile enheder

Anbefalingsværdigt hvis du ønsker og værdsætter personlig betjening og ægte viden om kvalitetsprodukter fra Italien…Venlig stemning

Dato for besøg: august 2021
Tak, GoPlaces14300475559
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 2. august 2021 fra mobile enheder

Charmerende tjener og god atmosfære men ikke særlig opmærksom betjening, dvs vand, salt, tandstikker, tæpper, kaffe, dessertkort blev ikke budt, selvom det kunne have været rart.
MEN grunden til denne anmeldelse : Alt alt for gammel salat !!!

Dato for besøg: august 2021
Tak, Sigko
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.

Rejsende, der kiggede på Caffè Ispirazione, kiggede også på

 

Har du været i Caffè Ispirazione? Fortæl om dine oplevelser!

Skriv en anmeldelse Tilføj billeder

Ejere: Hvad er jeres holdning til sagen?

Ejer eller bestyrer du denne ejendom? Gør krav på din registrering gratis, så du kan svare på anmeldelser, opdatere din profil og meget mere.

Gør krav på din registrering