Hold jer væk - låsesystem virker ikke og servicen er direkte skandaløs. Var på hotellet i uge 42. Allerede da vi kom ind havde vi problemer med låsesystemet, som ikke virkede nogle gange. (Hotellet har ingen reception - man bruger koder til at låse døre op). Værelset var småt og sengene ikke videre imponerende, men det var låsesystemet og servicen, som tog prisen. Pludselig kunne vi ikke komme ind på vores værelse med koden. Så vi ringede til det angivne service/receptionistnummer, hvor vi fik at vide, at vi havde tastet koden forkert. Vi indtastede koden igen (som vi allerede havde gjort 10-15 gange før), men intet hjalp. Servicepersonen blev ved med at insistere på, at vi tastede forkert og ikke kunne finde ud af det. Det kunne han se på skærmen. Og så pludselig ville han slet ikke hjælpe os med at komme ind, og vi var efterladt på gangen med alle vores ting inde i værelset.
Da vi så begyndte at tale om politi gik han med til at give os en administratorkode - og vupti, så kunne vi godt komme ind. Surprise! Alligevel blev han ved med at insistere på, at vi tastede forkert. (Hér skal det lige indskydes, at jeg arbejder med IT og såvel min kone som jeg har akademiske uddannelser).
Service/receptionist var en bornholms stemme - og jeg har aldrig i mit liv, hverken i Danmark eller i udlandet, oplevet en så arrogant, påståelig og lidet kundevenlig hotelmedarbejder.
Det eneste fornuftige var, at vi fik pengene tilbage. Men der røg nogle timer inden vi fandt et nyt hotel i Århus.
Og uanset, hvad administrationen måtte skrive tilbage til dette indlæg, så er der bare ingen undskyldninger. Jeg råder dem til kigge indad og få styr på deres organisation.