Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises Tripadvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Bestil ikke take-away”
Anmeldelse af Chez Tony

Chez Tony
nr. 153 af 617 Restauranter i Århus
Køkkener: Græsk
Spisemuligheder: Reservationer
Restaurantoplysninger
Spisemuligheder: Reservationer
Anmeldt 24. januar 2020

Har spist der før hvor det var okay, men fik take-away sidste uge som var forfærdeligt. Bestilte en kyllinge gyros med græske kartofler, hvad jeg fik var et lille lunt og ufattelig tør fladbrød med KOLDE kyllingestykker, en halv tomat i skiver, meget lidt salat, og et par pommes fritter der var våde og bløde efter tomaten. Meget uappetitligt, og havde problemer med både at bide og skære i brødet. De græske kartofler var våde og smagte ikke af andet end koriander. Føler mig helt disrespekteret som en kunde, fordi jeg bestilte take-away.

Dato for besøg: januar 2020
    • Værdi
    • Service
    • Mad
Tak, sanne-mandel
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (61)
Medlemsvurdering
Type rejsende
Tidspunkt på året
Sprog

3-7 af 61 anmeldelser

Anmeldt 1. november 2019 fra mobile enheder

Man skulle ikke tro det var muligt at få så dejlig mad til så få penge. Vi tog kylling chico - det billigste på menukortet (129 kr) kyllingen var velkrydret med rette niveau saltning og kødet var saftigt og tilberedt perfekt. God tzatziki, dejligt brød og gode græske kartofler. Whats not to like??

Dato for besøg: november 2019
Tak, jeanettda
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 6. oktober 2019 fra mobile enheder

Stedet ligger rigtig godt for biografen, så vi smuttede ind for nem aftensmad. Ok og rigelig mad men så heller ikke mere og ikke specielt billigt i forhold til kvalitet. Personalet meget ungt og koncentreret om de opgaver de var i gang med så lidt unødig men acceptabel ventetid. Der er mange til kl 18, så bestil bord her - ellers nemt at få bord senere.

Dato for besøg: oktober 2019
Tak, BenteN7
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 17. maj 2019 fra mobile enheder

God mad med venligt personale. Det er med lækker mad der smager af sommer. Kan anbefales til voksne og børn. Der er lidt lang ventetid på maden en fredag aften. (45 minutter) men vi klarede den.

Dato for besøg: maj 2019
Tak, idahavn
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 13. april 2019 fra mobile enheder

Vi har spist her mange gange - og blev i dag fristet til at hente en omgang take away, men det skulle vi ikke have gjort. Sjældent er jeg blevet så skuffet. Der var madspild hos os i aften - øv og hurra for en flad ostemad.

Dato for besøg: april 2019
Tak, vistbl
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.

Rejsende, der kiggede på Chez Tony, kiggede også på

 

Har du været i Chez Tony? Fortæl om dine oplevelser!

Skriv en anmeldelse Tilføj billeder

Ejere: Hvad er jeres holdning til sagen?

Ejer eller bestyrer du denne ejendom? Gør krav på din registrering gratis, så du kan svare på anmeldelser, opdatere din profil og meget mere.

Gør krav på din registrering