Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises Tripadvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Botanisk Have og Væksthusene
Åben i dag: 09.00 - 17.00
Gem
Anmeldelseshøjdepunkter
Søndagshygge

Selve haven er utrolig at bevæge sig rundt i. Utrolig smukt anlagt med mange spændende planter. Når... læs mere

Anmeldt d. 5. august 2020
Jens J
,
Frederikssund, Danmark
fin botanisk have med gratis adgang

Flot vandring gennem forskellige verdensdele og klimabælter. Flere steder med gode forklaringer om... læs mere

Anmeldt d. 4. august 2020
Robert G
,
Sorø, Danmark
Læs alle 544 anmeldelser
  
Google
Anbefalede oplevelser i og omkring Århus
fra 20,95 $
Flere oplysninger
fra 53,03 $
Flere oplysninger
fra 39,45 $
Flere oplysninger
Tidsrejse i Århus
1 anmeldelse
fra 93,00 $
Flere oplysninger
Anmeldelser (544)
Filtrer anmeldelser
544 resultater
Medlemsvurdering
285
214
41
2
2
Type rejsende
Tidspunkt på året
SprogAlle sprog
Flere sprog
Medlemsvurdering
285
214
41
2
2
Se, hvad de rejsende siger:
Valgte filtre
Filtre
Opdaterer listen...
9-14 af 544 anmeldelser
Anmeldt d. 12. januar 2020 fra mobile enheder

Godt sted og en fin tur med børn. Dejlig cafe og flotte planter. Legepladsen ved siden af er bestemt et plus.

Dato for oplevelse: januar 2020
Tak, jesrok
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt d. 25. november 2019 fra mobile enheder

Rigtig dejligt sted, helt gratis. God information om de forskellige vegetationer i forskellige klimaer. Guiden giver den sidste stjerne

Dato for oplevelse: november 2019
Tak, gurie2018
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
SusanneKirkfeldt, Public Relations Manager hos Botanisk Have og Væksthusene, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 20. december 2019

Tusind tak for din dejlige anmeldelse af Væksthusene.

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt d. 25. november 2019 fra mobile enheder

En hyggelig lille tur i Væksthusene. Det er helt klart et besøg værd. Og så var det tilmed gratis :)

Dato for oplevelse: november 2019
Tak, kallesoe74
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
SusanneKirkfeldt, Public Relations Manager hos Botanisk Have og Væksthusene, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 20. december 2019

Tusind tak for din dejlige anmeldelse af Væksthusene.

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt d. 7. november 2019

Botanisk Haves væksthuse midt i Aarhus hører til en absolut kulturseværdighed. En oplevelse for sanserne, som byder på mange naturtro visuelle og auditive indtryk samt mulighed for at opleve forsk. former for et tørt, varmt og et luftfugtigt klima i de dertil indrettede 4 afgrænsede og smukke områder. Mangfoldigheden af naturens blomster og planter fra hele verden er betagende.
Har været her et par gange, sidst i okt. 2019, og holder bl.a. af bassinet med åkander. Dels p.g.a. arrangementets skønhed og dels fordi stedet stimulerer til et hvil
i de smukke omgivelser, som vækker minder fra tidligere rejser i troperne.
Tidligere levede der i bassinet de frygtede og kødædende piratfisk. Men ikke i dag, da man i stedet har erstattet dem med en planteædende type p.g.a. for nærgående gæster.
Der er rig mulighed for at få kendskab til fortællinger om og svar på spørgsmål om planter og blomster fra hele verden. Og melder sulten, tørsten og/eller trangen til noget sødt sig, kan stedets cafe varmt anbefales.
I den mørke vintertid spreder væksthusenes indvendige belysning en hyggelig atmosfære omkring sig i den nærmeste beplantning fra Botanisk Have. Samtidig kan belysningen gøre det lettere for førstegangsbesøgende, der benytter Peter Holms Vej, at finde stedet.
Parkeringsfaciliteterne er bekvemme og tæt på. Og der er fri entre for alle.
I højeste grad et besøg værd.

Dato for oplevelse: oktober 2019
Tak, Kokomo_13
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
SusanneKirkfeldt, Public Relations Manager hos Botanisk Have og Væksthusene, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 20. december 2019

Tusind tak, for den helt fantastiske anmeldelse af Væksthusene. Det er en dejlig beskrivelse du har af vores skønne sted. Vi kunne ikke have gjort det bedre selv!

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt d. 28. oktober 2019 fra mobile enheder

Mange år siden jeg har været i en botanisk have. Det var en god oplevelse og der var mange flotte planter. Indretningen var god og eksotisk. Vi blev noget overrasket, da vi på toppen af træ tårnet mødte et smukt brudepar. Hun i flot rød kjole og klar til foto. Alt i alt et besøg værd.

Dato for oplevelse: oktober 2019
Tak, irsek
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
SusanneKirkfeldt, Public Relations Manager hos Botanisk Have og Væksthusene, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 20. december 2019

Mange tak for de dejlige ord om Væksthusene, og fordi du tog dig tid til at skrive en anmeldelse.

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Se flere anmeldelser