Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises Tripadvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Åben i dag: 10.00 - 17.00
Gem
Anmeldelseshøjdepunkter
Kan anbefales

Dejligt område og fine væksthuse. God vejledning omkring væksterne. Fin café og stort madpakke... læs mere

Anmeldt for 3 dage siden
928heidit
,
Gilleleje, Danmark
fra mobile enheder
Helt gratis også parkering

Det er altid spændende at gå rundt og se på kakao, kaffe og te planter sammen med drageblodstræ og... læs mere

Anmeldt d. 11. december 2020
OleK813
,
Horsens, Danmark
fra mobile enheder
Læs alle 550 anmeldelser
  
Google
Anbefalede oplevelser i og omkring Århus
fra 24,02 $
Flere oplysninger
fra 39,72 $
Flere oplysninger
Tidsrejse i Århus
1 anmeldelse
fra 93,72 $
Flere oplysninger
fra 33,58 $
Flere oplysninger
Anmeldelser (550)
Filtrer anmeldelser
550 resultater
Medlemsvurdering
288
217
41
2
2
Type rejsende
Tidspunkt på året
SprogAlle sprog
Flere sprog
Medlemsvurdering
288
217
41
2
2
Se, hvad de rejsende siger:
Valgte filtre
Filtre
Opdaterer listen...
180-185 af 550 anmeldelser
Anmeldt d. 1. juli 2016

Perfekt til at besøge med børn, både babies og større børn. Billig mad og kafe :) mand kan gemme sig under kuplen når der regner:)

Dato for oplevelse: juni 2016
Tak, 281ania1983
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt d. 28. juni 2016 fra mobile enheder

Har du brug for at koble fra et par timer, kan Dyrehaven anbefales! Her er både hjorte og vildsvin at iagttage og hjortene vil gerne fodres!
Haven ligger tæt på Aarhus, der går busser og skoven og havet tager indbydende imod.

Dato for oplevelse: juni 2016
Tak, jettejuhlchristensen
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt d. 27. juni 2016 fra mobile enheder

Botanisk have er oplagt for en gåtur i godt vejr. Her grilles og hygges om sommeren og haven er i løbet af sommerhalvåret vært for arrangementer såsom Stella Polaris og Zulu sommerbio. Væksthusene har gratis adgang og en rimelig billig café tilknyttet. De er gode på alle tider af året, men måske særligt om vinteren, hvis man savner lidt grønt og varmen. Væksthusene er opdelt i forskellige zoner der spænder over ørken til tropisk jungle.

Dato for oplevelse: juni 2016
Tak, mathiasmkrogh
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt d. 12. juni 2016

3 væksthuse med planter og blomster fra mange verdensdele. Velbesøgt. Skøn atmosfære. Lærerigt. Dejlig cafe med rimelige priser. Skøn gårdhave med servering også. Fin lille shop.

Dato for oplevelse: juni 2016
Tak, 990sanne
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt d. 4. juni 2016 fra mobile enheder

Væksthusene er bestemt et besøg værd. Her går man gennem de forskellige verdensdele og ser planter der vokser pågældende sted. De kæmpe store åkander, sommerfuglene og træhytten højt oppe under den burde vævling er et hit for vores børn. Lad børnene gå på jagt efter dyrespor i regnskovens bund.

Dato for oplevelse: januar 2016
Tak, Fam_Hansen_Denmark
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Se flere anmeldelser