Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises Tripadvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Fantastisk mad og aften og”
Anmeldelse af Slap Af

Slap Af
nr. 14 af 617 Restauranter i Århus
Udmærkelsescertifikatet
Prisklasse: 6 $ - 43 $
Køkkener: Dansk, International
Flere restaurantoplysninger
Restaurantoplysninger
Spisemuligheder: Efter lukketid, Aftensmad, Reservationer
Kvarter: Midtbyen
Beskrivelse: RESTAURANT Hos Slap Af er kvalitet og atmosfære i højsædet. Vores dygtige kokke sørger for, at din mad er velsmagende, og selvfølgelig tilberedt af årstidens friske råvarer; både når det gælder á la carte og vores velkendte menu, 2-retter & 2-glas vin. COCKTAILBAR Vi sætter en stor ære i at servere klassiske og velkendte cocktails som 'Mojito', 'Tom Collins' og 'Old Fashioned'. Men hos Slap Af elsker vi også at kreere nye spændende cocktails, og pifte klassikerne op med vores eget præg. Se mere i vores cocktailkort
Anmeldt 9. august 2020 fra mobile enheder

Fantastisk mad og aften og meget stor generøsitet med mad og vin. Søde tjenere og værter. Ekstrem god værdi for pengene.

Dato for besøg: august 2020
Tak, 501henrikn
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (445)
Medlemsvurdering
Type rejsende
Tidspunkt på året
Sprog
  • Flere sprog

50-54 af 445 anmeldelser

Anmeldt 4. august 2020 fra mobile enheder

Super lækker mad og god betjening! Et sted jeg er kommet flere gange og ser frem til at komme til igen

Dato for besøg: august 2020
Tak, nikolinevibe
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 31. juli 2020

Vi fik 2 retter + to glas vin og et par drinks.
Alt var super lækkert! Vi blev betjent af Emil, som gjorde sit arbejde til UG.

Varm anbefaling!

Dato for besøg: juli 2020
Tak, Lunamelin
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 30. juli 2020 fra mobile enheder

Vidunderlig aften i Aarhus - dejlig mad, god betjening og skøn stemning. Særligt gode drinks og musik.

Dato for besøg: juli 2020
Tak, juliefriis
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 30. juli 2020

Yderst lækker mad, ingen bemærkelsesværdig ventetid og hyggelig atmosfære. Bestemt et besøg værd her i sommervarmen ☺️

Dato for besøg: juli 2020
Tak, nhp241
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.

Rejsende, der kiggede på Slap Af, kiggede også på

 
Århus, Østjylland
 

Har du været i Slap Af? Fortæl om dine oplevelser!

Skriv en anmeldelse Tilføj billeder

Ejere: Hvad er jeres holdning til sagen?

Ejer eller bestyrer du denne ejendom? Gør krav på din registrering gratis, så du kan svare på anmeldelser, opdatere din profil og meget mere.

Gør krav på din registrering