Kontakt overnatningsstedet angående kapacitet.
Der er lignende hoteller med ledige værelser.
Se alle
Louise P

Meget dejligt lille hotel

Anmeldelse af SOFS Boutique Hotel
5,0 ud af 5 boblerAnmeldt 5. feb. 2025
Virkelig dejligt hotel som ligger centralt i byen. Værelset var fint, pænt og rent. Der var det som vi havde behov for.

Meget lækker morgenmad med imødekommende personale.
Vil bestemt anbefale SOFS Boutique Hotel til andre og også selv benytte det næste gang turen går til Århus.
Dato for ophold: januar 2025
Rejsetype: Rejste som par
5,0 ud af 5 boblerVærdi
5,0 ud af 5 boblerVærelser
5,0 ud af 5 boblerSted
5,0 ud af 5 boblerRenlighed
5,0 ud af 5 boblerService
5,0 ud af 5 boblerSøvnkvalitet
Problemer med denne anmeldelse?
Hoteller i nærheden
0.4 km fra SOFS Boutique Hotel
    1.257 kr.
0.7 km fra SOFS Boutique Hotel
985 kr.
Nyd godt af eksklusive fordele
    985 kr.
    666 kr.
10.5 km fra SOFS Boutique Hotel
Vis flere hoteller i Århus
Anmeldt d. 30. januar 2025

Fineste, hyggeligste lille hotel. Alt var lige som det skulle være. Værelset stort og rent. Hyggeligt indrettet. Lækker økologisk morgenmad!
Hotellet får min varmeste anbefaling.
Kommer meget gerne igen! Måske en sommertur, så gårdhaven kan opleves.

Dato for ophold: januar 2025
Tak, Pernille S
Anmeldt d. 7. december 2024

SOFS er sådan et fint, unikt hotel i hjertet af Aarhus. Servicen er i top, værelset var så lækkert, badeværelset var luksuriøst og der var sådan en dejlig varme overalt. Morgenmaden var simpel og luksuriøs med en af gode økologiske lækkerier.

Dato for ophold: december 2024
Tak, Camilla A
Anmeldt d. 19. november 2024

Et lille hotel beliggende centralt i Århus.Særdeles hyggeligt indrettet. En overskuelig og lækker morgenbuffet med god kaffe. Meget imødekommende og venligt personale. Rengøring i top. Hyggelig gårdhave. En god oplevelse at bo på dette hotel.
I anneks lidt langt til toiletter for nogle af værelserne. Disse værelser så måske ikke så handicapvenlige.

Dato for ophold: november 2024
  • Rejsetype: Rejste som par
Tak, Benny Frank H
Anmeldt d. 16. november 2024

Jeg elsker det sted, føler mig som hjemme. Skønne senge, dejlige værelser og bare hyggeligt og hjemmeligt :) Gården er så dejlig sommer som vinter og betjeningen er altid sød og venlig. Morgenmaden økologisk og ikke mere at man kan spise og drikke.

Dato for ophold: november 2024
Tak, Anne Sophie V
Anmeldt d. 11. november 2024

Perfekt beliggende i latinerkvarteret. Dejlig rent værelse, charmerende og uprætentiøst indrettet og sødt personale. Hvis du leder efter et hotel som ikke bare skal være hvide vægge og kønsløse værelser, så er Sofs helt perfekt.
Jeg kommer helt sikkert igen.

Dato for ophold: december 2023
  • Rejsetype: Rejste i forbindelse med forretninger