Kontakt overnatningsstedet angående kapacitet.
Der er lignende hoteller med ledige værelser.
Se alle
Mr. B.
København, Danmark

En fransk oase med charme

Anmeldelse af Villa Provence
4,0 ud af 5 boblerAnmeldt 18. jan. 2025
Villa Provence er en lille fransk oase midt i Aarhus. Stemningen er fantastisk, og værelserne er hyggelige og indbydende. Morgenmaden er velsmagende, og servicen er generelt godt over middel, hvilket passer fint til hotellets franske tema.

Efter et ejerskifte for nogle år siden er en del af hotellets booking og andre funktioner blevet centraliseret. Desværre går noget af den personlige charme tabt i processen, men hvis man kontakter hotellet direkte, fungerer alt fint.

Hvis du er til fransk stemning, kan jeg varmt anbefale et besøg på Bistro 65 i Jægergårdsgade. Den er helt i top!
Dato for ophold: januar 2025
Rejsetype: Rejste i forbindelse med forretninger
3,0 ud af 5 boblerVærdi
4,0 ud af 5 boblerVærelser
4,0 ud af 5 boblerSted
4,0 ud af 5 boblerRenlighed
4,0 ud af 5 boblerService
4,0 ud af 5 boblerSøvnkvalitet
Problemer med denne anmeldelse?
    1.604 kr.
0.2 km fra Villa Provence
    1.577 kr.
0.4 km fra Villa Provence
1.010 kr.
Nyd godt af eksklusive fordele
0.8 km fra Villa Provence
    1.020 kr.
4.8 km fra Villa Provence
Vis flere hoteller i Århus
Anmeldt d. 19. oktober 2024 fra mobile enheder

Et velplaceret hotel centralt i byen. Det er et godt udgangspunkt til spændende besøg i Århus.
Stedet er fint og parkering koster 250 kr pr. Dag. Værelset er indrettet i deres franske stil. Jeg manglede en safeboks, ellers ikke noget der.
Deres almindelige kontrol af værelset før gæsternes ankomst rummer plads til forbedring. Vi måtte bede om et nyt brusehoved, idet det røg af da vandet blev tændt. Samt måtte vi bedes om en ny føntørre. Det skal selvfølgelig nævnes at det blev fikset.

Dato for ophold: oktober 2024
Rejsetype: Rejste som par
Tak, 1812nielsk
Anmeldt d. 2. februar 2024 fra mobile enheder

Vi ville prøve et anderledes hotel. Fik Villa Provence anbefalet og vi er nødt til at give hotellet vores varmeste anbefalinger.
Personligt, hjemmeligt, skønt interiør, stille område men super centralt. Meget imødekommende personale. Og - Honesty bar hvor du selv laver dine egne cocktails og skriver på regningen. Det hele kan noget. Book heller dette end en af de store hotelkæder. Det er den ekstra lille mer betaling værd.

Dato for ophold: februar 2024
Rejsetype: Rejste som par
Tak, StineStinesen
Anmeldt d. 8. november 2023

Jeg havde igen i år arrangeret en bette "julefrokost" med min mands kolleger i Århus.

Vi har nu gjort det til en årlig tradition, så et par stykker af os tjekker ind på Villa Provence.

Det er et luxus hotel og prisen er høj, men det ligger midt i centrum i kort gåafstand til det meste.

Man skal kunne lide stilen, romantiske tunge gl træmøbler, fx stor blomstret sofaer ved Tillidsbaren, hvor det er skønt at slænge sig. Her laver man selv en drink, tar en øl eller et glas vin. Du skal selv holde styr på regningen, hvor du skriver dit værelsesnummer og hvad du har taget i baren.

Ved Tillidsbaren startede vi med en før-dinner-drink, og sluttede med en go-nat-drink, og lige det sidste er nok det vi bedst kan lide ved hotellet. Vi nyder at kunne sidde og slå mave efter en god middag ude i byen og lige få sagt tak for i aften.

Så er det op i de lækre bløde senge, med et par skønne hovedpuder (2 stk til hver), hvor vi ku sumpe til lidt tv fra en stor fladskærm.

I år havde vi fået tildelt værelse 17 lige op af trappen med en stor himmelseng, et værelse med skrå vægge som gør det extra hyggeligt :) På værelset var der blandt andet et stort spisebord med 2 gode stole, hvor min mand ku sidde og arbejde.

Badeværelset fungerer, og der er rigtig lækre sæber og cream, dog ku man godt bruge mere lys når der skal ligges make-up

Næsten morgen er der lækker morgenmad i den hyggelige kælder. Vi er ikke de store morgenmads spisere, men der er virkelig kredset om gode råvarer og produkter af god kvalitet.

Hotellet råder over nogle parkeringspladser, så man bør ikke blive nervøs for ikke at kunne finde en parkeringsplads.

Hvis du er villig til at betale for den extra luxus, så skal du vælge Villa Provence.

Dato for ophold: november 2023
  • Rejsetype: Rejste i forbindelse med forretninger
Tak, HSloth
Anmeldt d. 23. september 2023

På hjemmesiden beskriver man sig som eksklusivt og pynter sig med at vare "fransk". Virkeligheden er et middelmådigt lettere slidt hotel som højst fortjener 2-3 stjerner. Kun prisnivået er 5-stjernigt. Vores de luxe værelse var det ikke meget de luxe over men det hade en seng som var altfor smal til to personer. De stejle trapper uden elevator er en udfordring også for godt gående gæster."Signatur" morgenmaden var OK men heller ikke mere. Receptionen var som regel ubemandet.

Værelsestip: Slet ikke vært prisen
Dato for ophold: september 2023
  • Rejsetype: Rejste som par
1  Tak, nilss529
peter jensen, Direktør hos Villa Provence, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 27. september 2023

Hej Nils, jeg beklager vi ikke kunne leve op til dine forventninger, vores gæster roser meget den franske identitet og vores stil i øvrigt. Jeg medgiver at vores ,møbler ikke er nye 'hotelmøbler' men originale franske, men skulle gerne være en del af charmen. Må jeg anbefale en af vores gode kollegaer i Aarhus næste gang du gæster byen, helt sikker på der findes en stil der passer til dine forventninger af et hotel. Bedste hilsner Peter - vært

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af Tripadvisor LLC
Anmeldt d. 12. september 2023 fra mobile enheder

Når du ikke lige har tid til en tur til Sydfrankrig, så vend næsen mod skønne Århus og book dette hotel. Det var min 3. gang her og det bliver ved med at overraske mig, hvor autentiske værelserne, loungen og gårdhaven virker. Denne gang havde vi værelse 1 og 2 lige ud til gården og kunne nyde springvandet hele natten. Vejret var lige i øjet, så tak for en dejlig weekend. Hotellet anbefaler Restaurant Et, og vil du holde den franske stil hele vejen igennem, er dette en fantastisk kombination. Merci beaucoup et à bientôt!

Værelsestip: Book parkering i gården og slip for glasskår på torvet. Book middag på Restaurant Et i Mindegade
Dato for ophold: september 2023
Rejsetype: Rejste med venner