Jeg havde igen i år arrangeret en bette "julefrokost" med min mands kolleger i Århus.
Vi har nu gjort det til en årlig tradition, så et par stykker af os tjekker ind på Villa Provence.
Det er et luxus hotel og prisen er høj, men det ligger midt i centrum i kort gåafstand til det meste.
Man skal kunne lide stilen, romantiske tunge gl træmøbler, fx stor blomstret sofaer ved Tillidsbaren, hvor det er skønt at slænge sig. Her laver man selv en drink, tar en øl eller et glas vin. Du skal selv holde styr på regningen, hvor du skriver dit værelsesnummer og hvad du har taget i baren.
Ved Tillidsbaren startede vi med en før-dinner-drink, og sluttede med en go-nat-drink, og lige det sidste er nok det vi bedst kan lide ved hotellet. Vi nyder at kunne sidde og slå mave efter en god middag ude i byen og lige få sagt tak for i aften.
Så er det op i de lækre bløde senge, med et par skønne hovedpuder (2 stk til hver), hvor vi ku sumpe til lidt tv fra en stor fladskærm.
I år havde vi fået tildelt værelse 17 lige op af trappen med en stor himmelseng, et værelse med skrå vægge som gør det extra hyggeligt :) På værelset var der blandt andet et stort spisebord med 2 gode stole, hvor min mand ku sidde og arbejde.
Badeværelset fungerer, og der er rigtig lækre sæber og cream, dog ku man godt bruge mere lys når der skal ligges make-up
Næsten morgen er der lækker morgenmad i den hyggelige kælder. Vi er ikke de store morgenmads spisere, men der er virkelig kredset om gode råvarer og produkter af god kvalitet.
Hotellet råder over nogle parkeringspladser, så man bør ikke blive nervøs for ikke at kunne finde en parkeringsplads.
Hvis du er villig til at betale for den extra luxus, så skal du vælge Villa Provence.